Setari Cookie-uri

12 tendinte de primavara vara 2017 direct de la Fashion Week

12 cele mai cool trenduri ale primaverii si ale verii 2017 in direct de la Fashion Week

Stim ca vremea de afara nu te trimite cu gandul la plaja, la zilele calduroase de vara sau la rochiile lejere, soft de primavara, dar aceasta este unul dintre lucrurile frumoase la inceput de iarna: vestile despre tendintele sezonului cald la care toate visam deja.

Ei bine, Fashion Week a trecut asa ca e momentul sa tragem linie si sa adunam la un loc trendurile ce s-au dovedit a fi cele mai puternice la Paris, Milano, New York si Londra! Iata deci, ce piese vestimentare, ce culori, ce imprimeuri, ce accesorii sa cauti de pe-acum – chiar si in colectiile la reduceri! – ca sa fii la moda, la primavara!

1. Croiala inspirata de trench-coat

Se poarta croiala inspirata de trench-coat. Sau mai degraba de halatul de baie. Sau ceva pe la mijloc, cu catarame mari, ceva mai minimal si cu centuri mai late.

Rochie - 299,99 lei

2. Jocuri de dungi

Se poarta “jocurile de dungi” – verticale, orizontale, oblice, in toate sensurile – in culori tari – rosu, alb cu rosu, turcoaz, roz, galben. Candeste-te la umbrelutele de plaja si ai prins ideea!

Citește și:

Bluza - 229,90 lei

3. Stil clasic

Se poarta stilul casual, functional, aflat intre military si Safari. Tonurile army, de la bej la kaki, camasile ce amintesc de uniforma militara sau jachetele masculine sunt IN.

Camasa - 129 lei

4. Galben

Una dintre culorile verii va fi galbenul, in toate tonurile si nuantele sale – de la pal, la galben-acid, pana la mustar sau galben-praz.

Pantofi - 417 lei

5. Dungi subtiri

Un pattern ce continua tendintele toamnei se refera la dungile subtiri, verticale ce se gasesc in general pe stofele fine ale costumelor office si business. Acest trend inspirat de moda de pe Wall Street este elegant, sofisticat si sexy prin alaturarea de masculin cu feminin.

Rochie - 154,99 lei

6. Asimetric

Daca vara trecuta si in toamna aceasta s-au purtat decupajele la umeri, acum acestea raman la un singur umar, asimetric.

Citește și:

Salopeta - 179 lei

7. Decolteu

Si tot cu vedere la umeri sunt si bluzele si rochiile cu decolteul larg, astfel incat aluneca, lasand la vedere un umar. Sexy, nu?

Bluza - 179,99 lei zoot

8. Despicaturi

Saptamana Modei a adus in prim plan pentru primavara/vara si manecile cu despicaturi, fante sau slituri. Cu inspiratie in cape si pelerine, aceste maneci se vor purta de la camasi, la geci din denim, rochii de seara, paltonase si pardesiuri si chiar la rochii.

Rochie - 445 lei

9. Rochii

Si apropo de rochii, va fi sezonul cald al rochiilor-camasa albe. Trebuie sa ai macar una!

Rochie - 66,67 euro

10. Corset

La polul opus cu lejeritatea acestor rochii-camasi, se situeaza talia accentuata de corset. Ce zici, vei purta?

Corset - 245 lei

11. Talia rasfranata

Se pare ca accentul s-a pus fie pe umeri, fie pe talie, intrucat in primavara si in vara lui 2017 se vor purta fustele si pantalonii cu talia rasfranta.

Citește și:

Pantaloni - 109,99

12. Asimetrie

Este cu siguranta sezonul asimetriilor – bretele, decupaje, esarfe, saluri mai lungi pe o parte – aceasta este asimetria sezonului cald.

Coat - 139,90 lei

foto prima pagina: unsplash.com

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.