Setari Cookie-uri

Caciuli cu blana calduroase si sexy pentru iarna aceasta

Modele de caciuli si fesuri din blana pentru femei in iarna aceasta

Blana este una dintre texturile-vedeta ale sezonului rece. Cum blana ecologica ia usor-usor locul blanurilor naturale, mixul acestei ierni le cuprinde pe amandoua la fel de bine. Veste, cojocele, paltoane, jachete, cizme cu aplicatii din blana, esarfe, fulare si genti cu insertii si borduri din blana, caciuli cu sau complet din blana – toate acestea se regasesc in colectiile acestei ierni.

Astazi ne oprim la accesorii, mai exact la caciulile cu si din blana. Am gasit pentru tine in magazinele online, la cele mai bune preturi, caciuli pentru femei de toate varstele, toate bugetele si toate stilurile. Am gasit modele ludice, cu animalute haioase. Am gasit modele elegante, pretioase. Am gasit modele ce imbina texturile. Si am gasit modele sporty-chic, de luat pe partie sau de purtat casual. Alege-ti preferatele de aici:

Citește și:

1. Caciula rosie

Mi-a placut acest model pentru ca imbina tricotul fin, elegant cu moatele amuzante, copilaroase. E un model contrastant – sexy si jucaus.

Caciula - 89 lei

2. Caciula cu urechiuse

Caciulile de acest gen – cu urechiuse, cu ochi sau cu mustati, amintind de animalutele dragalase din plus – sunt perfecte pentru copii dar si pentru copiii ceva mai mari.

Caciula - 34,99 lei

3. Caciula cu fir lung

Caciula din blana a acestei ierni poate fi mare, cu fir lung, dar si fina, in sistem toca. Acest model este elegant si se potriveste si tinutelor mai pretentioase.

Caciula - 259,90 lei

4. Caciula de munte

Daca ai in plan sa nu mai cobori de pe snowboard la iarna. Daca schiurile sunt deja langa usa, gata de plecare. Daca vei face concurenta copiilor pe partie, cu sania. Daca, daca, daca, ai nevoie de o caciula calduroasa, care nu-ti cade, care iti tine urechile la cald. Acest model de tip fes, cu mot mare din blana e ceea ce ai nevoie.

Citește și:

Caciula - 52,90 lei

5. Caciula sporty

Caciula sporty, cu clape peste urechi si inchidere sub barbie sigur iti aminteste de modelele din copilarie! Dar este la moda si mai ales, tine bine de cald.

Caciula - 119 lei

foto prima pagina: pixabay.com

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.