Setari Cookie-uri

Practic: Poarta hainele de vara si in perioada rece

Ne indreptam cu pasi repezi spre zilele racoroase de toamna, in care nu putem iesi din casa fara o bluza care sa ne protejeze de vremea capricioasa, de vantul rece, de ploile abundente.

Ne indreptam cu pasi repezi spre zilele racoroase de toamna, in care nu putem iesi din casa fara o bluza care sa ne protejeze de vremea capricioasa, de vantul rece, de ploile abundente.

Lasam deoparte “vizitele” facute zi de zi la piscina sau strand, petrecerile in aer liber, vacantele petrecute pe carari periculoase de munte sau desele drumuri facute weekend de weekend in drum spre mare in favoarea zilelor in care soarele abia ne surade dintre norii grosi, iar vantul spulbera frunzele moarte ale copacilor lipsiti de viata.

Perioada rece a anului necesita o garderoba cu totul noua, cu haine total diferite de cele purtate in timpul verii. Insa, exista cateva piese vestimentare care, daca sunt asortate cu grija, pot fi purtate chiar si toamna.

1. Rochia maxi

Rochia maxi a fost un must have al acestui sezon. Inflorata, cu spatele gol sau cu bretelute, rochia pana in pamant este foarte feminina si, in plus, acopera foarte bine anumite portiuni ale corpului. Este ideala pentru femeile plinute, cu burtica, aripioare laterale sau fara talie.

Un sacou pana in talie sau un bolero cu maneci lungi se potrivesc de minune cu rochita maxi. Purtand aceasta tinuta te vei simti ca si cum ai fi in mijlocul verii.

2. Jeansii scurti


Jeansii scurti sunt purtati de majoritatea fetelor. Fie ca au picioarele subtiri sau groase, lungi sau scurte, cu genunchi proeminenti sau cu glezne groase, femeile adora acest articol vestimentar deoarece poate fi purtat si cu adidasi, si cu pantofi eleganti cu toc.

Alege sa porti dresuri negre pe sub pantalonii scurti din denim, o camasa in carouri cu maneca lunga. Ca incaltaminte, iti recomand botine negre cu toc, pantofi negri cu platforma sau cizme inalte pana la genunchi.

Sfat: Pentru un aer boem, poti adauga la tinuta o esarfa lunga. Infasoar-o de cateva ori in jurul gatului, iar restul lasa sa cada in mod neglijent peste umeri.

3. Fusta cu talie inalta


Fusta tip office a devenit un adevarat trend, fiind purtata atat de femeile elegante, cat si de tinerele domnisoare. Croiala pana sub sani accentueaza talia si ofera un aspect feminin prin liniile simple, insa pline de eleganta.

In sezonul rece fusta cu talie inalta poate fi purtata cu o camasa cu maneca lunga sau cu un maiou simplu, lejer, peste care poti purta un sacou sau un bolero. Poarta dresuri groase, in culori inchise, cu modele sofisticate sau simple, iar in ceea ce priveste incaltamintea, alege botine cu toc sau pantofi cu toc gros.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
30 August 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.