Setari Cookie-uri

Trend alert: hainele din piele

Stilul rock este din nou in tendinte. Imbracamintea din piele, tintele si butonii care accesorizeaza o geaca de motor sau o rochie scurta sunt la mare cautare in aceasta toamna.

Stilul rock este din nou in tendinte. Hainele din piele, tintele si butonii care accesorizeaza o geaca de motor sau o rochie scurta sunt la mare cautare in aceasta toamna. Desi imbracamintea din piele nu reprezinta o noutate, deoarece s-a purtat din totdeauna, trendul se remarca de aceasta data prin versatilitatea sa. Piesele vestimentare urmaresc liniile corpului, conferind siluetei feminine un look sexy, plin de personalitate.

Fie ca vorbim despre pantaloni, jachete, rochii sau fuste din piele, acestea pot fi asortate in nenumarate feluri, pretandu-se atat la vestimentatii elegante, cat si la tinute casual. Daca iti doresti o tinuta cu atitudine si la birou, iti propunem urmatoarea combinatie: poarta un corset din piele peste o camasa alba, pantaloni drepti eleganti si o pereche de pantofi cu bot rotund. Cu siguranta, vei starni admiratia tuturor pentru o asemenea idee.

Propunere: top tip corset, disponibil in magazinele New Yorker, pret 74,9 lei.

Corsetul este o piese vestimentara foarte sexy care complimenteaza silueta oricarei femei. Acesta pune in valoare talia si evidentiaza bustul, conferind un aspect provocator. La tinutele casual, corsetul se poarta cu fuste simple sau cu volane, pantaloni pana sau jeans.

Vestele si jachetele din piele sunt de asemenea articole vestimentare foarte practice, care nu ar trebui sa lipseasca din garderoba. Geaca de motor, un articol must-have in sezonul rece se asorteaza la pantaloni, dar si la rochii elegante sofisticate. Inspirata din vestimentatia masculina, confera un aer indraznet si rafinament oricarei femei. Tinutele in contrast reprezinta o tendinta promovata constant in ultimii ani de marile case de moda. Asadar, nu ezita sa combini geaca de piele cu tinte cu rochii diafane, confectionate din materiale sofisticate. Daca esti in pana de inspiratie, iata cateva idei aici; vedetele adora combinatiile de efect.

Vesta din piele, un alt articol vestimentar de inspiratie masculina a devenit o piesa de rezistenta omniprezenta in colectiile designerilor. Aceasta poate fi purtata sub forma de top, deschisa la cativa nasturi, peste orice tip de camasa, simpla sau cu jabou, ori peste un maiou larg.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 Septembrie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.