Setari Cookie-uri

Trend alert: bluza fluture

Vaporoasa si comoda, bluza fluture este o piesa vestimentara must have pentru tinutele de primavara. Are un design lejer care avantajeaza orice tip de silueta si marcheaza talia.

Vaporoasa si comoda, bluza fluture este o piesa vestimentara must have pentru tinutele de primavara. Are un design lejer care avantajeaza orice tip de silueta si marcheaza talia.

Bluza fluture, o alegere versatila


Este versatila in asortare, perfecta pentru orice moment al zilei. La tinutele casual se potriveste orice model, simplu sau cu imprimeuri. Paietele si texturile metalizate trebuie pastrate pentru seara. In materie de printuri ai de ales intre desene variate: florale, abstracte sau animal print.

Bluza fluture se asorteaza cu jeansi skinny sau pantaloni scurti. In club poti sa o combini cu o pereche de pantaloni de piele si bratari cu tinte.


butterfly Creat cu Envy MySet

Nu trebuie accesorizata in exces


Topurile cu aplicatii nu mai au nevoie de foarte multe accesorii. Limiteaza-te la bratari in culori neutre si cercei simpli. Nu toate bluzele au talia marcata prin croiala. In functie de modelul bluzei adauga o curea subtire si pune-ti in valoare mijlocul. Pe deasupra se potriveste si un sacou lejer purtat descheiat.

Daca vrei sa porti bluza cu o fusta, trebuie sa alegi cu atentie modelul. Evita fustele asimetrice, ample sau cu volane. Nici imprimeurile nu sunt o alegere inspirata. Opteaza pentru fuste creion cu talie inalta, fara desene sau alte aplicatii. Bluza se poarta bagata in fusta si nu pe dinafara, pentru a defini linia corpului.

Ascunde anumite defecte ale siluetei

Gratie designului vaporos, bluza in stil fluture poate sa ascunda anumite defecte ale siluetei. Manecile fluide si asimetrice acopera bratele proeminente si distrag atentia de la umerii lati. Cutele obtinute prin croiala dreapta mascheaza o silueta imperfecta ori un bust mediu. Nu in ultimul rand, topurile in colturi acopera soldurile late si creeaza impresia de silueta alungita.

Citește și:





Vizionare placuta


Kudika
28 Martie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.