Setari Cookie-uri

Advertorial (P)Zega.ro, magazinul online care sarbatoreste feminitatea

Rochia a evoluat odata cu femeia si s-a mulat pe nevoile ei. Si-a gasit locul pe umerasul fiecareia, nu a dezamagit vreodata, iar daca totusi a facut-o, a urmat intotdeauna o alta mai buna care i-a luat locul. Este obiectul vestimentar prin care se remarca femeia inca din secolul XIX, accentuandu-i cochetaria si senzualitatea.

Designerii au sesizat puterea rochiei, si de-alungul timpului au creat rochii care nu imbraca doar femeia, ci si starea ei. Astazi posibilitatile sunt infinite: modele, cusaturi, culori, materiale pentru fiecare stare, eveniment, pentru fiecare buget si ce e cel mai important, pentru fiecare femeie. Cu toate acestea rochiile nu isi pierd unicitatea, la fel cum nici genul feminin nu o face. La fel cum orice rochie care se potriveste unei femei este mereu in trend. E o chestiune de timp, pana fiecare gaseste ce are nevoie.

Moda a schimbat modelul rochiilor, dar nu si intelesul pe care ele il detin. Astfel ca doamnele si domnisoarele pastreaza acelasi interes in ceea ce le priveste. Fie ca vorbim despre rochii de zi lungi, vaporoase, rochite peplum sau rochite scurte care iti accentueaza silueta, fie despre rochii de seara, stralucitoare, din dantela neagra, satin sau voal, in zilele noastre toate sunt la indemana celei care le cauta. Sunt peste tot, de la marii designeri la cei mai mici, la casele de mode recunoscute sau nu international, outlet-uri; de la boutique-urile din centrul orasului, pana la cele insirate pe arterele principale.
Pe de alte parte, din criza de timp se fac si compromisuri.

Zega.ro iti propune sa renunti la ele, si sa alegi doar ceea ce te face cu adevarat fericita. Noua colectie de rochii aduna cele mai iubite modele la un loc, la preturi accesibile tuturor iubitoarelor de fashion. Sunt incluse rochite al caror farmec nu piere cu trecerea timpului, rochii basic, de toate dimensiunile, cu broderii diverse, dar si rochii din noul val cu imprimeuri tropicale, geoprint, rochii tricotate, in nuante de corai, cu volane, guler sau cu spatele gol. Nici ofertele nu lipsesc, totul pentru a-ti usura cautarea. Intra si tu in magazinul online care sarbatoreste feminitatea aducand in atentie cel mai iubit obiect vestimentar din garderoba femeilor!

Vizionare placuta


Kudika
24 Iulie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.