Setari Cookie-uri

12 Fashion tricks pe care le-am invatat de la Kate Middleton

Fiecare aparitie a lui Kate Middleton este o incantare pentru cei care apreciaza eleganta, stilul si bunul gust. Ducesa apeleaza insa la acteva trucuri pentru ca look-ul ei sa fie impecabil de fiecare data si sa se adapteze oricarei situatii. Vezi si tu despre ce este vorba si invata de la cei mai buni!

De-a lungul timpului stilul Ducesei de Cambridge ne-a impresionat si ne-a influentat chiar si propria garderoba in ceea ce priveste stilul si eleganta clasica.

Iata cateva trucuri de stil care te vor ajuta sa iti definesti mai bine tinutele.

1. O curea statement face orice haina sa para deosebita

Unul dintre secretele Ducesei in ceea ce priveste accesorizarea tinutelor banale este asortarea unei curele de piele la o haina de lana. Contrastul este spectaculos, iar tinuta devine una foarte chic. In plus, daca ai o talie ce merita evidentiata atunci asta este cea mai usoara si mai trendy metoda pe care poti sa o folosesti.

Citeste pe Kudika:

7 Tendinte vestimentare pentru 2014

DE VAZUT: Superba colectie Badgley Mischka primavara-vara 2014

2. Pantofii nude iti alungesc picioarele

foto: Kate Middleton, Shutterstock

Si se potrivesc oricarei tinute. Designerii internationali eu tot batut moneda pe incaltamintea nude si mai ales pe tocurile nude care se potrivesc oricarei tinute indiferent de culoare. Ducesa de Cambridge apeleaza cu succes la acest truc ori de cate ori are ocazia.

Citește și:

3. Impletiturile improspateaza coafurile clasice

Probabil si tu te-ai saturat de cocurile banale si invechite pe care le vezi pe strada, in reviste si mai ales pe care orice coafeza de la coltul strazii stie sa le faca. Kate Middleton apeleaza la un mic artificiu pentru ca o coafura de acest gen sa nu mai fie la fel de banala: impletituri discrete. Incearca si tu!

Citeste si Top 5 trenduri in moda anului 2014

4. Accesoriile pot pune in evidenta tinutele basic

Si ma refer aici la accesoriile statement, accesorii stilate care pun in evidenta tinutele simple si le ofera un plus de culoare. Coliere statement, brose din metale pretioase si pietre stralucitoare, dar in acelasi timp delicate.

Descopera pe Kudika:

Super-Sexy: Victoria's Secret - 15 costume de baie pentru vara 2014

Vizionare placuta


Kudika
22 Ianuarie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.