Setari Cookie-uri

Top 5 cele mai traznite accesorii ale vedetelor

Celebritati cu tinute indraznete

Nimic nu este prea mult sau prea deplasat pentru vedete si vedetute. Atunci cand ai mai multi bani decat poti sa cheltuiesti intr-o viata si o armata de oameni dispusi sa se faca luntre si punte pentru implinirea dorintelor, se cheama ca traiesti pe picior mare. Fie ca le iubim sau ca le uram, cateva vedete reusesc sa atraga mereu atentia cu accesoriile pe care le poarta.

1. Paris Hilton

Mostenitoarea imperiului Hilton traieste ca si cum lumea ar fi locul ei de joaca, desi s-a maturizat si a depasit momentele cand tot ce stia sa spuna este „That’s hot”. De fapt, pana si de pe urmele acestei expresii atat de comune ea a facut un munte de bani din inregistrarea expresiei.

Accesoriul preferat al blondei a fost un catel chihuahua botezat Tinkerbell pe care Paris l-a adoptat in 2002, dupa ce a vazut Legally Blonde. Animalutul era peste tot cu Paris, indesat in cate o geanta care costa cam cat o masina autohtona sau imbracat in cele mai trendy haine pentru catei.

Citește și:

De asemenea, a ramas in memorie si pentru incidentul din 2004, atunci cand s-a dat o spargere in locuinta mostenitoarei. Tinkerbell a disparut iar „mama” lui se dadea de ceasul mortii. L-a cautat peste tot, a pus afise si a promis o recompensa de 5000$.

Dupa o saptamana de vaiet si zbucium, accesoriul viu al lui Paris s-a intors acasa.

Vizionare placuta


Kudika
4 Aprilie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.