Setari Cookie-uri

(P) LaFemme va recomanda 3 rochii de seara glamour. Cate like-uri merita?

Conceptul LaFemme a aparut acum 17 ani din pasiune pentru haine, pentru moda si in care gasesti haine care te scot din anonimat si iti exprima cat mai bine personalitatea. Numele frantuzesc al brandului a fost ales special pentru a ne trimite cu gandul la tara care a impus si inca impune moda la nivel mondial, conceptul LaFemme incercand sa faca acelasi lucru pe plan local si credem noi ca o face foarte bine.

LaFemme va asteapta in universul virtual, in magazinul online, si va surprinde mereu cu multe oferte si modele noi. Acum v-a pregatit o colectie glamour de rochii in diferite culori si forme si sunt considerate a fi mai ceva ca o carte de vizita a femeii, rochii glamour in care te simti printesa, te simti admirata si deosebita. Nu de putine ori, atunci cand ne aflam la petreceri, grija noastra principala este aceea de admira rochiile celor din jur.

De asemenea, intr-o astfel de situatie se intampla des sa ne facem si un clasament fictiv sau de ce nu sa ne indragostim atat de mult de cateva rochii de ocazie incat in zorii zilei sa umblam prin magazine pentru a le cumpara. Acum nu mai e nevoie sa umblam prin magazine, cu un singur click ai rochia visata din povestea ta .

LaFemme va prezinta mai jos 3 modele de rochii de seara dintr-o colectie glamour de rochii de ocazie.

Citește și:

Combinatia de dantela si saten a rochiei de mai jos este una eleganta iar rochia de mai jos este o rochie simpla, rafinata, distinsa potrivita pentru siluetele cu forma clepsidra.

Este chiar o alegere perfecta pentru o seara speciala. Si … nu uitati atitudinea este cea mai importanta pana la urma.

Tot la domeniul rochii de seara trebuie sa spunem ca perioada de dinaintea Primului Razboi Mondial le-a adus oarecum gloria acestor piese vestimentare. Toate femeile se orientau catre rochii cu poale scurte pana la genunchi si o talie mai coborata, pentru a crea iluzia unei femei inalte. Era perioada in care femeile cu sanii mici erau avantajate de aceste rochii dat fiind faptul linia bustului nu mai era atat de mult accentuata.

Rochia LaFemme de mai jos este o rochie de saten avangardista, moderna, vaporoase si potrvita pentru un banchet sau o petrecere.

Citește și:

Rochia face parte din colectia LaFemme 2014 , este captusita cu captuseala satinata, are push-up si bretea plisata lejer pe umarul stang. In talie este elastica si are bentita lata de 5cm cu floare aplicata cu strasuri care se prinde la spate care ii da rochiei un farmec aparte si un plus de eleganta.

Evident ca nu trebuie sa uitam despre eterna piesa de rezistenta din dulapul oricarei femei si anume rochia neagra LBD, o rochie care face istorie de decenii, o rochie care se reinventeaza in fiecare sezon iar designerii in fiecare sezon o au in colectiile lor.

Este o rochie neagra din dantela, simpla, dreapta, clasica si atunci cand esti chiar in incurcatura si nu stii cu ce sa te imbraci atunci cu siguranta aceasta rochie este alegerea perfecta pentru o seara speciala.

Simte-te speciala in rochii deosebite din colectia noua La Femme!

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
2 Septembrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.