Setari Cookie-uri

Advertorial (P)SENSE - Noua linie Office Wear

Azi, OFFICEWEAR inseamna smart wear, un joc de cuvinte in spatele caruia sta eleganta, feminitatea, confortul, o garderoba gandita pentru a pune in valoare silueta, pentru a masca defecte si pentru a te face sa arati si sa te simti bine pret de opt ore.

GALERIE FOTO

Noua colectie capsula creata de Andreea Tincu pentru SENSE este un omagiu adus elegantei clasice de la New York, potrivita pentru tinutele OFFICE si business. Azi, tinuta OFFICEWEAR inseamna in primul rand feminitate si un puternic simt fashion, transpuse in forme moderne care imprima o eleganta discreta.

Pentru acest sezon, SENSE propune cea mai eleganta combinatie alb-negru-navy, punctata de celebrul beige natural cu tenta de nisip. O combinatie mereu la moda, clasica prin excelenta! Paspoaluri fine sau benzi decorative mari ornamenteaza colectia, in timp ce dungile diagonale reprezinta noutatea de sezon.

Alegerea tinutei office are o importanta majora in viata cotidiana a femeii active. In primul rand este vorba de sobrietatea, rafinamentul, bunul gust si respectul pe care il impun hainele. Dar mai ales de acele mici detalii care dau nota feminina!

Confortabile si practice, destinate a fi purtate timp de opt ore, sau chiar mai mult functie de programul companiei, tinutele OFFICE propuse de SENSE sunt realizate din materiale naturale. Calitatea exceptionala a materialul este la fel de importanta ca aspectul estetic. Tinutele sunt lejere, comode, usor de purtat si usor de intretinut, dar mai ales intr-o buna relatie cu pielea. Din acest motiv, SENSE alege materialele de cea mai buna calitate pentru linia OFFICE.

Paltonul alb, de o eleganta imaculata fara cusur, creeaza un impact vizual puternic, de o rara distinctie, cu o nota tinereasca sport gratie sistemului de inchidere. Foarte modern, el poate fi purtat in orice moment al zilei, chiar si la ocazii mai festive, punand in evidenta orice alta culoare. Purtat mai ales cu o rochie fluida de matase, paltonul alb scoate in evidenta feminitatea pretioasa.

Sacoul alb-negru cu motiv evantai japonez, curbat si cambrat, pune in evidenta silueta de sirena. Printr-un efect optic, talia usor ridicata si ornamentul geometric scot in evidenta bustul feminin conferind o alura elansata. El se poarta cu o rochie asortata, foarte supla, pentru un efect vizual dramatic.

Asociat cu o camasa clasica de matase, usor transparenta si ornamentata la umeri ca o bijuterie, efectul este cat se poate de feminin. Motivul evantai este preluat de pliurile duble ale fustei negre si in acest mod talia pare de doua ori mai supla. Extrem de elegante, cele doua bluze cu maneci ¾, croite in stilul anilor 50, gratie jocului de volum si fluiditatii materialului foarte fin, aduc o nota de feminitate tinutelor office clasice. Ele au fost create pentru a fi purtate cu accesorii, bratari, coliere sau esarfe, pe care le pun in evidenta prin linia curba.

Noul look al sezonului il reprezinta asocierea minimalista de beige-alb-negru. Nimic mai pretios decat un pulover in aceasta minunata culoare a pielii, purtat cu o fusta simpla si cu paltonul alb. Sau, o varianta extrem de eleganta, paltonul beige-nisip, purtat cu bluzele albe paspoalate cu negru si, evident, pantofii bicolori ai sezonului care accentueaza forma fina a piciorului.

Alegerea inspirata a sezonului o reprezinta dungile diagonale si croiul asimetric, regasite in modelul de rochie. Gratie iluziei optice, soldurile si talia sunt remodelate, iar aceasta piesa este de nelipsit in garderoba contemporana. Pentru a spori efectul vizual dramatic, dungile dispuse diagonal nu sunt egale, jocul lor produce un foarte interesant efect, apreciat mai ales din mers.
SENSE rimeaza in acest sezon cu sensul elegantei casual intr-o asociere cat se poate de clasica si etern feminina, in linie cu tendintele vestimentare adoptate in marile corporatii de peste Ocean.

Rendez-vous in magazinele SENSE pentru a proba noua colectie OFFICE si online pe www.fashionsense.ro.

Vizionare placuta


Kudika
10 Octombrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.