Setari Cookie-uri

Advertorial (P)SENSE - Colectia BAROQUE, Fall 2014

Esti pregatita pentru o atitudine BAROQUE si o infuzie de arta pentru a da pretiozitate garderobei tale? In aceasta toamna, SENSE te poarta la un vernisaj intr-un salon baroc de unde poti admira o toamna bogata, o toamna plina de culori, senzuala si rafinata. Spectacolul naturii si al artelor sunt stilizate subtil in fiecare nou model SENSE.

GALERIE FOTO

BAROQUE este noua linie creata de Andreea Tincu pentru SENSE si dedicata celor care apreciaza stilul clasic punctat de o doza de pretiozitate feminina.

Inspiratia pentru aceasta linie a pornit de la ornamentele baroce cu volute si motive florale care incadrau altadata portretele doamnelor elegante. Azi, le regasesti in tesaturile moderne, feminine si delicate, care amintesc de jacardul sau brocartul pretios. Barocul este o atitudine, un exces temperat de clasicism, o bogatie relevata cu masura, dar si un joc al iluziei formelor.

Picturile de ieri sunt modelele de azi intr-o asociere rafinata de clar obscur, intr-o gama calda asemenea umbrelor de toamna. Silueta se poarta in contrast. Negru, brunuri rafinate, sepia, beige delicat, alb ivoire si griul colorat asemenea unui fum violet te invesmanteaza intr-o aureola de o mare eleganta. Catifea, matase naturala, tricotaje, dar mai ales imprimeurile noi, sunt materialele propuse de SENSE pentru o tinuta cat mai feminina.

Luxul liniei este dat de alegerea materialelor, ca in cazul jachetei baroque, paspoalata cu negru. In aceasta colectie capsula, eleganta foarte french, mizeaza pe detalii de textura si pe cateva aplicatii subtile.


Vedeta sezonului este fusta cu imprimeu floral inspirat de ornamentele care decorau acum cateva secole obiectele de mare pret realizate in manufacturile de lux europene. Fusta de catifea neagra, de o mare eleganta, este solutia ideala pentru a compune o tinuta pretioasa, dar sobra, al carei impact se transmite prin textura unica a materialului.

Pulover si fusta? NU, este „trompe l’oeil”, iluzia atat de indragita de arta baroca, transpusa in noutatea sezonului, sarafanul tricotat de culoare inchisa cu un ornament stilizat in tehnica noua. Imprimeul bluzei de matase, atat de bine armonizata cu nuantele naturale ale pielii, mizeaza la randul ei pe jocul dublu - este oare o frunza rosie, o floare, sau sunt saruturi stilizate? Imaginatia privitorului este terenul de joc al femeii in acest sezon.

Pentru ca iluzia este specifica liniei BAROQUE, este important de subliniat ca noile modele SENSE au un profund impact vizual asupra siluetei. Subtiaza, ajusteaza, mascheaza, subliniaza formele feminine atunci cand este cazul, confera trupului acea doza de farmec. Rochia BAROQUE, ideala alegere eleganta pentru cocktail sau ocazii, asociaza sobrietatea clasica a combinatiei beige-negru cu jocul inedit al taieturii ornamentale asimetrice. Decolteul ornamental sofisticat pune in evidenta chipul si aduce o nota très chic. Croiul asimetric curb subliniaza feminitatea formelor si remodeleaza vizual silueta.


Inspirate de formele si ornamentele baroce de salon, tinutele SENSE sunt lejere, confortabile, usoare, lasand libertate miscarii. Cu un numar mic de piese vei obtine o varietate mare de tinute foarte rafinate.

Rendez-vous in magazinele SENSE pentru a proba noua colectie BAROQUE si online pe www.fashionsense.ro

Vizionare placuta


Kudika
29 Octombrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.