Setari Cookie-uri

Advertorial (P) SenseLimitedEdition - Colectie speciala de sarbatori

Cum te imbraci la cocktail? Ce tinute porti seara pentru a imbina cu succes eleganta si confortul, senzualitatea cu distinctia discreta?

GALERIE FOTO

Secretul elegantei rafinate este in acest sezon amestecul pretios de detalii, aceasta savanta alchimie in care materialele de lux dau clasa si distinctie fiecarei femei care adopta tinutele SENSE.

Pentru ca fiecare femeie doreste sa fie eleganta, dar mai ales moderna si in pas cu ultimele tendinte internationale, SENSE propune colectia Limited Edition. Pentru ca fiecare doreste un stil clasic, atemporal, dar mai ales o nota exclusivista, SENSE Limited Edition propune tinute evening & cocktail wear din materiale de exceptie. Indiferent de marime, tinutele SENSE te fac eleganta si supla.
Andreea Tincu a imaginat pentru tine in aceasta colectie capsula o noua definitie a luxului.

Aceasta editie limitata de tinute realizate din materiale high quality te imbraca in acel je-ne-sais-quoi numit rafinament pretios si iti confera o feminitate aparte. Noua silueta, elansata si fluida, scoate in evidenta personalitatea, iar materialele de exceptie, ca dantela ajurata sau catifeaua, te poarta in epoca marelui Gatsby. Luxul materialelor pretioase este transpus intr-o silueta moderna, longilinie si conica. Pentru ca SENSE rimeaza cu senzual, totul este fluid, extrem de fin si sinuos, accentuand formele corpului cu fiecare miscare. Detaliile sunt cheia acestei noi linii – detalii de textura si suprapuneri de o mare subtilitate, specifice tinutelor de lux din materiale de exceptie, demne de seratele VIP de la Hollywood.

Ce culoare au visele tale? Imagineaza-ti o plasa de fluturi in care ai prins flori diafane sau, propunerea SENSE, asocierea materialelor mesh cu dantela peste jersey-ul soft. Dantela si tipul de mesh folosit de SENSE la realizarea rochiilor evening wear aduc trupului acea doza de mister, cu subtile conotatii senzuale. Intr-o mreaja de priviri, ea dezvaluie si invaluie formele prin tipul de ajur sau decupaj, atrage si reflecta lumina prin tipul de fir cu irizatie.

Piesele SENSE must-have pentru momentele elegante ale sezonului, cocktail sau evening wear, sunt multitudinea de rochii foarte cambrate, sinuoase, realizate din materiale superbe ca dantela, catifeaua sau brocartul. Prin ornamentul lor floral, trandafiri in jocuri de textura, aceste piese aduc o nota de o rara distinctie, un lux aparte care sta sub semnul elegantei.

In acest sezon, poarta negru, roz pudrat sau navy cu auriu pentru un efect elegant garantat, dantela neagra pentru o aura misterioasa, brocart pentru o doza subtila de spirit baroc, si un parfum de trandafir negru cu imprimeul floral in tonuri stinse.


Saptamanal la SENSE ai noi surprize vestimentare si o colectie actualizata de modele de exceptie.
Rendez-vous in magazinele SENSE pentru a proba noua colectie de lux evening wear si online pe www.fashionsense.ro.

Vizionare placuta


Kudika
1 Decembrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.