Setari Cookie-uri

5 modele de cizme de dama in tendinte iarna aceasta

Daca esti in cautarea unor cizme de dama care sa se incadreze in tendintele acestui sezon racoros, ai nimerit exact unde trebuie.

Calduroase, sexy, cu toc inalt, cu talpa joasa, cu detalii metalice, cu insertii colorate, iarna aceasta ai de ales din zeci de modele de cizme din piele naturala, fiecare cu propria sa personalitate. Ne-am inspirat din tendintele impuse pe marile podiumuri si le-am adaptat astfel incat sa fie perfecte pentru orice ocazie si tinuta.

1. Cizme dama din piele cu tinte

O pereche de cizme din piele naturala este tot ceea ce iti trebuie pentru a te simti confortabil si a dobandi un plus de incredere. Fie ca vrei cizme pe care sa le porti zi de zi la serviciu, fie ca pur si simplu vrei sa-ti cumperi un model nou, deosebit si elegant, iata cum iti poti indeplini visul. Iti recomandam piesele din piele naturala in nuanta nighttime blue, atat de indragita de brandurile de renume. Aceasta culoare trendy va scoate din anonimat chiar si cea mai banala tinuta casual si va crea valva printre prietenele tale.

Citește și:

Pentru un look en vogue, poti adauga acestor cizme de dama si un sir de tinte argintii, care alungesc piciorul si adauga acel element metalic nelipsit din colectiile sezonului toamna-iarna 2014-2015.

Tocul mediu gros iti ofera un plus de stabilitate si te ajuta sa te simti confortabil de dimineata pana seara, gratie calapodului relaxant. Poarta cizmele din piele naturala cu un palton midi si o pereche de jeggings.

2. Cizme dama cu doua tipuri de piele

Pentru aparitii speciale in fiecare zi, alege o pereche de cizme confectionate din doua tipuri de piele naturala. Este bine sa stii ca pielea naturala rezista in timp si isi pastreaza aspectul elegant, spre deosebire de materialele sintetice care se strica rapid si trebuie sa fie inlocuite des.

Jocul de texturi si aspectul classy ajuta ca aceste cizme sa fie potrivite atat pentru tinutele office, cat si pentru cele casual. Culoarea cizmelor este la alegerea ta, insa trebuie sa stii ca negrul intotdeauna va avea castig de cauza, intrucat este foarte usor de asortat in orice outfit de zi.

Citește și:

3. Cizme dama cu toc sic

Chiar si iarna se ivesc ocazii speciale, la care tinutele sic sunt obligatorii. Alege sa-ti accesorizezi rochiile scurte de iarna cu o pereche de cizme clasice, cu toc mediu, care iti pune in valoare statura si iti confera un plus de eleganta. Perfecte pentru ore intregi de dans la petrecerile de Craciun sau pentru intalniri business la care vrei sa cuceresti atentia celor din jur, cizmele din piele naturala te vor ajuta sa fii eleganta si seducatoare fara prea mari eforturi stilistice.

4. Cizme dama peste genunchi

Iarna aceasta, cizmele peste genunchi sunt un must have. Cu ele poti accesoriza orice tinuta casual si poti obtine lookuri diferite de fiecare data. Poarta-le cu un pulover lung, tricotat, cand iesi cu fetele la shopping, asorteaza-le cu o salopeta sexy si o jacheta din piele cand iesi cu prietenii in club sau adauga-le intr-un outfit cuminte, alaturi de o pereche de skinny jeans si un cardigan calduros. Talpa joasa face ca aceste cizme de dama sa fie un rasfat pentru picioare.

Citește și:

5. Cizme dama cu toc si platforma

Cizmele cu toc si paltforma au fost nelipsite din prezentarile de moda pentru acest sezon si au avut un succes incredibil in randul vedetelor. Fii si tu un star sexy cu o pereche de cizme care iti alungesc piciorul, iti flateaza tinuta si iti confera un look irezistibil.

Poarta aceste cizme indraznete la ocazii speciale sau de fiecare data cand iti doresti sa iesi in evidenta si sa culegi laudele celor din jur.

Foto prima pagina: Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
29 Decembrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.