Setari Cookie-uri

Advertorial (P) SARBATORESTE-TI DRAGOSTEA CU NOUA COLECTIE DE VALENTINE'S DAY 2015 DE LA PANDORA

Bijuteriile alese in functie de personalitatea fiecareia raman la mare cautare, existand moduri nelimitate de exprimare a amintirilor tale pretioase, a momentelor tale de neuitat si a stilului tau unic. Si nu este nimic mai intim decat dragostea adevarata. Anul acesta de Valentine's Day PANDORA iti da posibilitatea de a-ti impartasi sentimentele de afectiune si caldura cu ajutorul bijuteriilor finisate manual, create din materiale veritabile si impodobite cu pietre stralucitoare, perfecte pentru a sarbatori iubirea si stilul personal.

EXPRIMA-TI DRAGOSTEA. Lasa-ti sentimentele sa straluceasca purtand de Valentine's Day pandantive, inele si bratari din argint 925, cu zirconiu cubic sclipitor. Inspirata de povesti de dragoste si legende, noua Colectie de Valentine's Day de la PANDORA exprima devotamentul si afectiunea si reprezinta sarbatorirea iubirii in toate formele ei. Pastrandu-se in tendinte, noua serie „Love” surprinde perfect spiritul acestei ocazii, cu bijuterii cu un font special creat, cu pietre de zirconiu cubic si litera „o” in forma de inima. Un accesoriu discret, dar esential pentru o tinuta, aceste bijuterii minunate iti aduc aminte de momentele pretioase de dragoste si iti spun povestea printr-un singur cuvant.

IUBIRE DE BASM. Simbol al unitatii si iubirii, cercul neintrerupt al unui inel reprezinta emotia de dincolo de cuvinte. De Valentine's Day, PANDORA lanseaza o colectie de inele suprapuse, spre a fi purtate pentru a obtine un look personalizat. Combina metalele si stilurile pentru a-ti completa tinuta. Inimi delicate simbolizeaza afectiunea eterna si legatura dintre suflete, iar noul inel XOXO cu model dantelat, impodobit cu zirconiu cubic, combina mestesugul specific al PANDORA si tendintele in moda. Oferind un look clasic, noile inele suprapuse semnifica echilibrul perfect, formele lor simetrice oferind o eleganta atemporala oricarui look.

INIMI DELICATE. Fa-ti cunoscuta iubirea adaugand bratarii tale talismane romantice cu inimi din argint sau aur. Adauga un plus de stil cu cercei cu inimi in doua nuante si un colier cu inimi intrepatrunse, pentru a sarbatori dragostea cu ocazia Valentine’s Day.

DESPRE PANDORA
Cunoscuta in toata lumea pentru bijuteriile sale de inalta calitate, finisate manual, disponibile la preturi accesibile, PANDORA creeaza, fabrica si comercializeaza bijuterii moderne din materiale veritabile. Inspirandu-le pe femei sa-si accepte personalitatea si sa-si exprime stilul propriu, bijuteriile fermecatoare si feminine de la PANDORA cuprind momentele de neuitat ale vietii. Creatiile unice si atent finisate de la PANDORA combina mestesugul vechi de secole cu tehnologia moderna si sunt distribuite in mai mult de 80 de tari, din sase continente, prin aproximativ 10.300 de puncte de vanzare, incluzand peste 1.100 de magazine-concept.
Fondata in 1982 si avand sediul in Copenhaga, Danemarca, PANDORA este listata public la bursa NASDAQ OMX din Copenhaga. Pentru mai multe informatii, va rugam sa accesati www.pandoragroup.net sau gasiti-va inspiratia pe www.pandora.net.

Pentru informatii suplimentare:
Patricia MIHAIL – PR Director
patricia.mihail@ranevents.eu
0757 058 338


Kudika
12 Februarie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.