Setari Cookie-uri

Shopping: Rochii pentru balul absolventilor

Balul absolventilor se apropie cu pasi repezi si este unul dintre cele mai importante evenimente ai anilor de studentie. Alege-ti cu grija tinuta si ai grija la detalii pentru a putea fi chiar tu printesa balului!

Imi aduc aminte cu drag de acea seara pe care o asteptam cu sufletul la gura si cu inima batand din ce in ce mai tare. Lucram si in acea perioada si tin minte si acum ce repede am fugit de la birou la salon si apoi acasa pentru ca nu vroiam sa intarzii nici macar o secunda la balul meu de absolvire.

Ma simteam atat de emotionta incat imi transpirau mainile numai cand ma gandeam la acele momente: cand ma gandeam ca voi intra acolo si totii profesorii care mi-au calzuit pasii catre cariera mea aveau sa ma intampine cu zambete largi si cu urari deosebite.

Asteptarile mi-au fost confirmate si pot spune si acum cu mana pe inima ca a fost una dintre cele mai frumoase si mai emotionante seri de pana acum.

Am avut o rochie lunga, albastra, simpla si diafana.

M-am gandit ca astazi multe dintre voi isi cauta rochia perfecta, asa ca am cateva propuneri pentru a reusi sa atrageti atentia asupra voastra si pentru a arata perfect din crestettul capului si pana in varful picioarelor.

Citește și:

Rochii lungi pentru balul absolventilor

Rochiile lungi sunt mereu o alegere potrivita pentru un eveniment de asemenea amploare, asa ca nu vei avea cum sa dai gres cu niciun dintre ele. In plus, iti vor pune in evidenta trasaturile frumoase si iti vor sublinia talia.

rochii pentru balul absolventilor

Vizionare placuta


Kudika
5 Iunie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.