Setari Cookie-uri

Advertorial (P) Cum sa aleg un inel de logodna cu diamante? Sfaturi

Ti-ai intalnit iubirea vietii tale, te-ai hotarat sa iti ceri iubita in casatorie dar nu stii cum sa alegi inelul de logodna potrivit? Iti plac inelele de logodna cu diamante dar nu stii ce si cum sa alegi un astfel de inel?

Inelul de logodna cu diamant este cel mai potrivit inel pentru a iti cere aleasa in casatorie. Achizitionarea inelului de logodna este o adevarata provocare pentru un barbat!

Cum trebuie sa fie inelul de logodna?

Un singur diamante sau doua, cu smaralde sau safire, cu pietre colorate sau nu, din aur alb sau galben, inelul de logodna este bijuteria pe care EA, cea mai importanta fiinta din viata ta o va primi si trebuie sa fie asa cum isi doreste. Ce fel de model de inel cu diamante aleg? Sa fie cu un singur diamante sau cu mai multe? Sa fie „model princiar“ sau nu? Grea alegere cand vine vorba despre cum sa fie inelul de logodna cu diamante. Cuvantul potrivit este”perfect”.

Alege un inel de logodna cu diamante dintre modelele:

Inelul de logodna solitaire este inelul de logodna clasic, minimalist cu un singur diamant care are taietura Briliant. Acest inel de logodna este unul dintre inelurile de logodna clasice, frumoase si care mereu va fi la moda. Inelul de logodna cu diamant solitaire este mereu la moda si se potriveste oricarei doamne si domnisoare.

Prezent, trecut si viitor este semnificatia inelelor de logodna cu trei diamante. Un inel frumos si aparte este inelul de logodna cu trei diamante care sunt create pentru moment special. Un astfel de inel fin are o montura deosebita, potrivita unui astfel de moment magic din viata unei domnisoare. Inelul de logodna cu trei diamante este unul dintre inelele preferate de reginele si printesele lumii. EA, aleasa inimii tale poate fi regina ta!

„Vrei sa fi regina inimii mele pe viata?“ ii poti spune in timp ce pe deget ii pui un inel din aur alb sau galben cu mai multe diamante. Inelele de logodna „centura de diamante“ sunt inelele de logodna care vor cuceri orice inima, iti va lasa iubita muta de uimire si este inelul pe care nu ai cum sa nu il cumperi.

Montura fina, imbinarea perfecta a aurului alb sau galben cu centura de diamante face ca acest inel sa fie inelul care o va face pe iubita ta sa se simta o regina. Daca vrei ceva cu adevarat unic, un inel care sa o uimeasca si in acelasi timp sa fie regal /princiar, alege modelul de inel de logodna “in stil regal”.

Regina Elisabeta, ducesa Kate a Marii Britanii, Jackie Kennedy sunt cateva dintre numele celebre care au purtat pe degetul inelar de la mana stanga o astfel de bijuterie. Inelul de logodna cu diamante in stil regal este o capodopera a bijutierilor din lumea intreaga iar cine are pe mana un astfel de inel este regina barbatului care il daruieste.

Criteriul celor 4 “C”

Pentru a alege un inel cu diamante original trebuie sa tineti cont de cei a 4 “C”: colour (culoarea), cut (taietura), carat (greutatea in carate), clarity (claritate). Inelele cu diamante originale sunt inelele care sunt insotite de un certificat care atesta autenticitatea pietrelor pretioase dar si prezentarea proprietatilor pietrelor pretioase.

Carate(le) se refera la greutatea diamantelor. Diamantele sunt deobicei montate in aur alb sau galben de 18 k sau 14 k iar pe langa caratul aurului se adauga si caratele diamantelor.

Claritatea diamantului se refera la imperfectiunile din interiorul diamantelor. Gemologii (specialistii in diamante) utilizeaza denumirile de pete sau incluziuni, mai putin vizibile din interiorul diamantelor.Daca observi mici imperfectiuni nu este o problema ci ceva normal.

C-ul de la culoare se refera la gradul de puritate al nuantei diamantului. Diamantul are o culoare pura, inconfundabila si este una dintre caracteristicile mentionate pe certificatele de garantie ale diamantelor. Culoarea este “garantia” autenticitatii diamantului tau.

Taietura (cut) este cea care ii da focul alb si stralucirea pietrei pretioase. Prin taiere se determina puterea de reflexive a luminii in interiorul diamantului. Diamantele sunt pietrele pretioase care primesc stralucire prin taiere si oricat de perfect ar fi diamantul daca nu este taiat corespunzator isi va pierde stralucirea.

Inelul cu diamant este inelul creat special pentru a iti face domnisoara o regina!

Mai multe detalii veti gasi pe www.royaldiamante.ro


Kudika
22 Iulie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.