Setari Cookie-uri

Bucuria primaverii: 5 rochii pe care sa le porti cu stil

Au trecut doua luni de cand am intrat in noul an, dar si cateva saptamani de cand primavara incearca sa isi faca simtita prezenta. Si iata ca a sosit! Asa ca e timpul sa inlocuim hainele groase cu rochii colorate si vaporoase.

Si pentru ca un nou sezon e prilejul perfect pentru noutati in garderoba, ne-am decis ca e timpul pentru o sesiune de shopping. Chiar daca nu ai gasit ce-ti doreai in valul de reduceri de la inceputul anului, am cautat in magazinele online rochii de primavara la preturi accesibile.

Astfel, am ales 5 rochii de primavara care te pot scoate din impas in diminetile in care nu stii ce sa alegi!

Rochie de primavara in dungi colorate pentru zile vesele

Fii pata de culoare de care orasul tau are nevoie! Intr-un mediu in care predomina negrul si griul, indrazneste sa porti o rochie in dungi plina de culoare, cu adevarat de primavara, care sa inveseleasca privirile celor din jur!

Nu trebuie sa alegi neaparat o rochie exact ca aceea din imaginea sugerata de noi, insa incearca pe cat posibil sa mizezi pe minunatia de combinatii cromatice - culori pe care altfel combinate nu le-ai purta de regula. Alege o rochie in dungi colorate - fie pastelate, fie in combinatii de nuante tari!

Citește și:

O astfel de rochie de primavara in dungi colorate, fie verticale, fie orizontale, te va inveseli si pe tine si pe cei din jurul tau!

In plus, in functie de combinatia de culori, poti sa o porti fie intr-o tinuta office, fie in timpul liber sau, daca are o croiala eleganta, o poti purta in tinute de ocazie sau de seara. Well, gandeste-te ca astfel, printr-o rochie in dungi colorate, poti aduce cateva pete de culoare si in tinuta de birou.

Rochie colorata in dungi

Vezi mai multe rochii in dungi colorate

Cum porti o rochie de primavara in dungi colorate

Ca sa nu fii prea incarcata de culori si combinatii, incearca mereu sa combini o rochie cu imprimeu colorat, cum e rochia in dungi colorate, cu alte nuante simple, naturale, nude sau cu non-culori. Astfel, vei obtine un balans perfect in ceea ce priveste aspectul si designul.

Completeaza tinuta cu rochie in dungi colorate cu o pereche de balerini negri, ca sa echilibrezi outfitul cromatic. Alege sa renunti la bijuterii bogate si statement. In schimb, alege si un ceas cu bratara de piele, la fel in nuante naturale, nude.

Citește și:

Modele de balerini negri Ceas cu curea din piele Nixon

Rochie tricotata unicolorata: cum o porti primavara

Primavara este un sezon capricios, iar asta inseamna ca temperaturile se vor schimba de la o zi la alta. Sfatul nostru: nu renunta definitiv la materialele calduroase!

Daca te-ai saturat de blugi si pulovere, opteaza pentru o rochie tricotata cu maneci trei sferturi unicolorata. Rochia poate fi purtata cu o curea in talie si iti recomandam sa se remarce macar prin liniile croielii: sa fie A line sau in clos, usor evazata in partea de jos, ca sa maschieze eventuale imperfectiuni ale corpului in partea de jos.

De ce sa alegi o rochie tricotata la inceput de primavara? E bine sa o ai in garderoba, indiferent de sezon. Pentru ca vremea de primavara ramane adesea capricioasa si nu poti sti cand te paste o raceala sau viroza. Asa ca nu te juca in ceea ce priveste sanatatea! Tricotajele pastreaza bine caldura corporala, sunt pufoase si calduroase.

Citește și:

Rochie verde

Mai multe detalii

Completeaza tinuta cu o curea office impletita sau nu (ideea e sa adaugi un pic de efect tinutei, sa nu fie prea fada cu o rochie unicolorata) si o pereche de ghete bej. Observa ca am optat tot sa combini aceasta rochie monocroma cu nuante tot pamantii.

Dar, ca sa adaugi dinamism si putina originalitate tinutei, alege si incaltaminte de primavara si accesorii in nuante tari. Iti vor transforma lookul instant!

Curea impletita maro Mango Vezi si alte modele de ghete bej

Rochie rosie de primavara

“Lady in Red” - rochia rosie - poate fi o alegere indrazneata pentru tinuta de zi, dar accesorizata cu un sacou, o poti purta cu incredere si la serviciu. In plus, iti poti transforma in cateva minute tinuta de seara!

Opteaza pentru o rochie rosie cu o croiala simpla, unicolorata, care sa iti sublinieze silueta, sa arate fin si sublim pe corpul tau, dar cu detalii de efect, cum ar fi mici decupaje sau aplicatii. Or, daca nu, accesorizeaz-o tu cum se cuvine si dupa stil!

Citește și:

Eu am gasit aceasta minunatie de rochie rosie cu decupaje laterale in talie, cu crapaturi laterale, de o lungime midi decenta, dar care seduce prin detalii si culoare! E fascinanta si se potriveste perfect in tinute de primavara, cu jachete peste sau cardigane, atat in tinute de zi, la birou, cat si in cele de seara sau chiar de party! Adauga accesoriile potrivite si o transformi oricand, dupa imprejurari, in piesa de baza fermecatoare, irezistibila!

Rochie rosie

Vezi mai multe modele de rochie rosie

Completeaza tinuta cu o pereche de pantofi negri simpli cu toc si o bratara metalica aurie. Astfel, in aceasta combinatie, o rochie rosie precum cea de mai sus se va incadra in orice peisaj, indiferent de ocazie si de tendinte.

Cu pantofi negri tip stiletto simpli, o rochie rosie tip bodycon precum cea de mai sus se potriveste atat la tinute de zi, cat si la cele de ocazie, in club sau la evenimente speciale.

Citește și:

La fel, bratara aduce un plus de rafinament si eleganta in tinute de seara, in combinatie cu rochita rosie, dar poate fi cu succes purtata si in tinute de zi cu o rochie rosie. Totul tine si de stilul tau si dispozitia ta in ziua respectiva.

Pantofi cu toc negri Bratari aurii

Poti opta si pentru o transformare a lookului prin machiaj adecvat in functie de ocazie, atunci cand optezi sa porti o rochie rosie, ca e zi sau seara. Astfel, tinuta ta se va potrivi de minune la ce ai tu nevoie, chiar si cu o piesa puternica precum rochia rosie - the little red dress.

Rochie de primavara cu imprimeu floral

Daca pastrezi inca in garderoba ta o rochie cu imprimeu floral, afla ca esti o norocoasa! Pentru anul acesta, creatorii de moda recomanda acest imprimeu, care se imbina perfect cu inceputul sezonului calduros.

De altfel, cand nu se poarta imprimeurile florale? Chiar daca, in ultimii ani, se poarta tot mai mult hainele cu broderii florale, in schimb. Si cum ar fi mai bine sa intampini primavara, daca nu cu imprimeuri cu flori? :) Mizeaza pe romantismul florilor si pe vitalitatea acestora!

Citește și:

Oricum ar fi, cel putin o rochie cu imprimeu floral feminin si romantic ar trebui sa aiba orice fata in garderoba! Mai ales ca e foarte eleganta si rafinata, orice ai spune. Si se potriveste de minune in aproape orice imprejurare, indiferent de ocazie!

Rochie cu imprimeu floral

Alte modele de rochie cu imprimeu

Completeaza tinuta cu accesorii metalice, simple. Alege un colier Merida cu lant fin si pandantive MANGO si o bratara metalica aurie in 3 niveluri. Acestea, fiind metalice, se combina de minune cu imprimeul floral, aduc un plus de masculin si forta tinutei foarte feminine.

Colier Merida de la Mango Alte modele de bratara aurie

Rochie neagra simpla de primavara

Cu o rochie neagra nu dai niciodata gres, cum asa?! Mai ales daca alegi una foarte simpla si extrem de versatila. Celebra “little black dress” nu trebuie sa lipseasca din dulapul tau, fie ca esti adepta unui stil sport, casual sau elegant.

Un astfel de model de rochie neagra simpla precum cea de mai jos, o rochie neagra midi cu maneci lungi, din material lejer si confortabil, usor stretch, il poti adapta si la tinuta de birou, dar si la o tinuta relaxata de weekend. Rochia este midi, asadar te protejeaza si de frig in cazul in care zilele reci nu vor sa plece de tot.

E vorba in principal de o rochie casual, dar, accesorizata de minune cu bijuterii potrivite, s-ar putea sa devina o optiune mai mult decat potrivita si in tinuta office.

Rochie negra tricotata

Vezi mai multe detalii si pret

Adauga culoare si dinamism acestei rochii negre simple si usor de combinat! Completeaza tinuta cu o palarie rosie sau in orice culoare mai tare sa aprinsa si o geanta din piele naturala, fie neagra, fie in ton cu alte accesorii cu care decizi sa mixezi acest model de rochie neagra.

Palarie rosie Medicine Mai multe genti negre de mana

Observi ca am incercat sa selectam cinci modele de rochii versatile diferite, cat mai simple si usor de potrivit in orice ocazie, precum si usor de accesorizat!

Alege stilul care ti se potriveste si bucura-te de primavara! Fii feminina si poarta rochii!

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.