Setari Cookie-uri

Tinute si accesorii pentru un weekend sportiv

Este timpul sa lasam deoparte, doar pentru cateva clipe, rochitele si fustitele care ne fac primavara mai lejera si sa dam atentie femeii sportive care se ascunde in fiecare dintre noi. Fie ca vrei sa ai un trup de invidiat la vara, fie ca te panichezi cand obosesti dupa un singur etaj urcat pe scari, sau pur si simplu vrei sa imbratisezi stilul de viata sanatos, sportul nu trebuie sa lipseasca din viata ta! Asa ca iata cateva tinute sportive pentru atunci cand te decizi sa faci exercitii si activitati fizice!

Daca nu ti-ai facut curaj pana acum, accepta provocarea anul acesta! Organizeaza impreuna cu cativa prieteni, sau cu partenerul, un weekend pe care sa il petreceti in aer liber, dar nu pe o banca in parc, ci alergand pe alei, oprindu-va doar ca sa mai faceti cateva exercitii fizice in plus.

Pentru a va usura munca, ti-am pregatit accesorii pentru sport si o tinuta sportiva perfecta pentru femei intr-o primavara dinamica!

Tinuta sport pentru exercitii fizice si activitati sportive primavara aceasta

Daca ti-au iesit pana acum rezolutiile si ai de gand sa te tii de ele anul acesta, cam asa sta treaba si cu sportul si activitatea fizica. De fapt, s-ar putea ca acesta sa faca deja parte de mult timp, anual, din planurile pe care ti le propui pentru schimbarea ta in bine.

Si cum deja e trecut de jumatate de primavara, m-am gandit ca ar fi cazul sa ai deja o tinuta sport de primavara pentru alergat in parc dimineata sau seara, cand inca vremea mai e racoroasa; pentru mers la sala sau gimnastica in aer liber etc.

Citește și:

Din aceasta tinuta sport de primavara nu trebuie sa iti lipseasca pantalonii sport, pantofii sport, o bustiera sport pentru o mai buna sustinere a bustului in timpul miscarii si, pentru ca, dupa cum spuneam, vremea e mai indecisa primavara, nu pleca la alergat sau la sala fara hanorac. Sa fie cu gluga, daca se mai pune sa si picure uneori - asta daca te hotarasti sa faci miscare in aer liber destul de des.

Haine sport

Vezi sugestii de bustiera sport Vezi pantofi sport

Vezi pantaloni sport Propuneri de hanorace cu gluga

Pantofi sport pentru miscare primavara

Incaltamintea este cea mai importanta cand vine vorba de sport. Daca te pregatesti pentru o zi in care ti-ai propus sa alergi mult sau sa mergi pe jos kilometri in sir, nu ai prea multe optiuni de ales. Pantofii sport, mai exact adidasii, sunt singurii recomandati in astfel de momente.

In plus, adidasii si incaltamintea sport, mai ales aceea destinata pentru alergare, este perfecta si pentru acele zile cand calatoresti sau pleci in drumetii si ai de batut cale mai lunga in explorare. Sunt pantofii perfecti pentru plecat in city break sau, de ce nu, pentru o iesire la plimbare obisnuita in parc. Ori daca esti o mamica, ocupata si mereu pe fuga. Chiar si pentru gravide incaltamintea sport si adidasii sunt o binecuvantare.

Citește și:

Pantaloni sport din bumbac

Indiferent daca alegi sa faci sport in aer liber sau sa ramai intr-o sala de gimnastica, pantalonii sport pentru exercitii trebuie sa fie elastici si cat mai confortabili, din materiale de calitate, cat mai naturale, care lasa pielea sa respire. Trebuie sa iti ofere lejeritate si libertate in miscare, iar o pereche de pantaloni din bumbac este exact ce ai nevoie!

As zice sa nu renunti la pantalonii de trening nici cand calatoresti sau mergi la cumparaturi. Sunt o alternativa foarte comoda si cool in zilele agitate sau pline, petrecute in afara biroului. Si iti vor permite sa te misti usor in voie, oriunde ai nevoie! Totul pare mai usor si simplu de facut cu o astfel de pereche de pantaloni.

Asadar, nu te limita doar la o singura pereche de pantaloni sport - ar fi cazul sa investesti in modele de firma pentru o gama larga de alternative cand ai mult de mers, vrei sa faci sport sau ai o zi plina. Corpul tau merita o astfel de atentie.

Citește și:

Sutien tip bustiera sport

Pentru acest weekend sportiv pe care ti l-ai propus, ai nevoie de un sutien comod. Foarte comod! Mergi in cautarea unui sutien sport fara sarme sustinatoare, prevazut cu o cupa fara cusaturi, cu inchidere la spate si bretele reglabile, si ai sansa sa nici nu simti ca porti ceva pe sub tricou. Un sutien tip bustiera sport este ideal pentru activitatile fizice - alege-l pe cel potrivit tipului de sustinere de care ai nevoie.

Insa eu iti recomand sa ai in garderoba cat mai multe bustiere sport, nu doar pentru tinuta ta de sala sau facut exercitii fizice, ci chiar si pentru purtat pe post de sutien in tinute casual, mai lejere, inclusiv la birou sau la o iesire de weekend cu prietenii. Astfel, te vei simti mult mai in largul tau si mai comod, indiferent de imprejurare.

Hanorac cu gluga si maneca lunga

Diminetile de primavara sunt inca racoroase. La fel si serile. Ca sa eviti o raceala, poarta cu tine un hanorac cu gluga, fermoar si buzunare laterale, dintr-un material calduros. Asa o sa stii sigur ca nu iti vei intrerupe prea curand “antrenamentele”. Sugerez ca hanoracul sa aiba neaparat gluga, pentru ca s-ar putea sa mai stropeasca din cand in cand si cu putina ploaie - asa e vremea primavara, indecisa! Si nu doar primavara, dupa cum ai observat...

Citește și:

Hanoracul cu gluga este o solutie perfecta chiar si pentru zilele din afara weekendului sportiv, in calatorii, la plimbari in oras, in tinute casual-sport. Este o piesa pe care orice femeie activa ar trebui sa o aiba in garderoba. Si, de altfel, ce femeie nu e activa in jungla urbana de azi?

Accesorii de par Bidon pentru apa

Borseta cu suport Suport universal brat

Vezi sugestii de rucsacuri drăguțe

Accesorii practice pentru par atunci cand faci sport

Nu ai vrea ca relaxarea sa iti fie intrerupta din cauza suvitelor rebele. Stim ca esti sexy cand iti porti parul despletit, dar atunci cand faci sport nu trebuie sa ii lasi pe cei din jur sa conteze. Pune-ti o bentita de cap si gandeste-te ca sunteti doar tu si natura!

O femeie cu parul prins in coama de cal este foarte atragatoare, de aceea te sustinem, ca, pe langa bentita de par, sa iti strangi parul cu un elastic. Mai ales daca ai parul suficient de lung. O sa te simti libera, increzatoare, iar satisfactia castigata dupa cateva ore de sport ti se va citi cu usurinta pe chip.

Citește și:

Accesorii utile indispensabile cand faci sport

Hidrateaza-te! Stii si tu cat este de importanta hidratarea, mai ales atunci cand depui mult efort fizic, de aceea iti recomandam sa porti intotdeauna cu tine un bidon special pentru apa.

Ca sa nu iti ingreunezi miscarea, opteaza pentru o borseta in care poti pune nu doar bidonasul cu apa, ci si cativa banuti si buletinul, mai ales cand faci miscare in aer liber. Banda reflectorizanta te va face vizibila noaptea, cand iti vei intersecta pasii cu biciclisti si alti baieti care se dau cu skateboard-ul ori cu rolele.

Putini sunt cei care au curajul sa iasa in lume fara telefonul mobil. Niciodata nu stii ce se poate intampla si cand ai nevoie sa iei urgent legatura cu cineva, asa ca ar trebui sa intri repejor in posesia unui suport pentru brat care ofera sprijin si siguranta telefonului tau in timpul alergarii sau efecturarii de exercitii fizice.

Citește și:

Rucsacul este cel mai potrivit pentru activitatile in aer liber. Poti alerga cu el in spate fara probleme, asta daca nu il incarci cu prea multe lucruri inutile, sau il poti lasa prietenei care ti-a promis ca te asteapta pe banca pana iti faci tu programul de inviorare. Online gasesti modele diverse de rucsacuri, pentru orice stil si buzunar. Si le poti purta cu siguranta nu doar atunci cand mergi la sala sau alegi sa faci miscare in aer liber! Gandeste-te cat de practic e un rucsac atunci cand calatoresti...

Acum ca motivatie ai, idee de tinuta sport simpla si comoda ai gasit deja la mine, acesorii practice ai cat incape, mai ai doar cativa pasi de facut pana la a obtine corpul dorit de etaat pe plaja sau in calatorii, la vara! Tine-te de treaba - o femeie activa e o femeie superba si puternica, in stare sa faca fata oricarei provocari zilnice! Sportul iti da energie si forta.

Sursa Foto FrontPage: unsplash.com

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.