Setari Cookie-uri

Cum ne îmbrăcăm la prima întâlnire? 5 ipostaze, 5 ținute!

Dragostea te ia prin surprindere, dar cand vine vorba de haine, nu te lasi surprinsa. Surprinsa ca iar nu ai cu ce sa iesi din casa. Am pregatit noi niste tinute potrivite pentru prima intalnire, in functie si de tipul de intalnire: la cina, la o simpla cafea, la film, in club, la dans etc. Iar daca sunteti mai neconformisti si vreti sa iesiti la o activitate in aer liber ca o prima iesire impreuna, ne-am gandit deja si la un astfel de outfit potrivit. ;)

Ai prima intalnire! Wow, nu te panica. Partea cea mai grea a trecut. Pentru ca, fie vorba intre noi, cine isi mai da intalnire in orasul asta, de fapt in lume?

Unde sunt intalnirile de alta data? Si mai important: unde sunt tinerii curtenitori, care se dadeau peste cap sa organizeze o seara, o zi, o ora speciala pentru fata care si-a facut loc in gandurile lor?

Dar se pare ca tu esti norocoasa si ai decis sa ii dai o sansa tipului care te invita de ceva timp sa uitati impreuna, pret de cateva ore, de cei din jur.

Ai o stare de bine, te trezesti mai senina si ai dezbatut deja subiectul cu prietenele tale, l-ai intors pe toate partile, dar inca nu ai hotarat ce sa porti la prima intalnire. Plus ca nu ti-a spus inca unde mergeti si nu poti lasa totul la voia intamplarii.

Uite ce iti propun sa urmaresti (click pe fiecare subiect de mai jos pentru a ajunge la subiectul care te intereseaza):

👗 Tinuta potrivita pentru o invitatie la cafea

Citește și:

👗 Tinuta potrivita la plimbare pe doua roti: cum te imbraci cand iesi cu bicicleta

👗 Tinuta potrivita pentru o invitatie la cina

👗 Hai la dans! cu ținuta adecvată pentru o astfel de primă întâlnire

👗 Tinuta de iesit la film pentru prima intalnire

Eu mi-am imaginat cateva variante posibile si am pus in scena 5 variante de tinute posibile pentru prima intalnire, in functie de 5 ipostaze / locuri de iesit pentru fericita ocazie.

Asta daca baiatul care vrea sa iti fure inima nu este un excentric si nu a hotarat sa iti arate o alta imagine a orasului in care traiesti din balon, sau daca nu iti propune o aruncare in necunoscut, cu parasuta. Putin probabil, cu toate ca suna foarte bine!

Tinuta potrivita pentru o invitatie la cafea

A facut pasul si ti-a propus sa va vedeti la o cafea, sa incepeti ziua impreuna. Stie el o cafenea draguta. Avand in vedere ca e dimineata, opteaza pentru o tinuta fresh in tonuri vesele, o fusta sau o rochie cu imprimeuri florale. Acum depinde si de sezon, dar o aparitie primavaratica, cu pattern multe flori - pastelate sau viu colorate - indiferent de anotimp, nu are cum sa nu dea bine. Plus ca te induce intr-o atmosfera romantica adecvata.

Citește și:

Daca mai optezi si pentru alte piese, in combinatie cu cele cu imprimeu floral, alege materiale din aceeasi arie: dantele, tulle, transparente subtile, decupaje, texturi romantice. Ca accesorii, alege ceva in nuante subtile, neutre, precum bej, nude, roz prafuit. Pantofii sau botinele, dupa caz, alege-le la fel, cat mai simple, dar cu detalii romantice si feminine. Nu te supraincarca cu bijuterii si accesorii prea glam sau colorate la o astfel de ținută romantica de iesit la cafea prima data cu el.

Fereste-te de o tinuta prea scurta sau prea mulata: misterul este mereu in trend, mai ales cand vine vorba de prima intalnire. Lasa-l pe el sa-si imagineze, sa te descopere treptat. Inspira-te din stilul retro chic al lui Audrey Hepburn - o adevarata sursa de eleganta si frumusete motivationala, mai ales in cazurile in care nu stii ce sa porti la prima intalnire. Vei fi gingasa si plina de farmec, seducatoare in mod delicat, ceea ce el va adora! ;)

Citește și:

Fuste cu imprimeu floral Rochii cu patern floral

Pantofi bej Poseta draguta

Tinuta potrivita la plimbare pe doua roti: cum te imbraci cand iesi cu bicicleta

Vremea frumoasa l-a inspirat si iti propune sa va bucurati de imprejurimi si sa cuceriti orasul pe doua roti. Da, s-ar putea sa te surprinda o astfel de intalnire pentru prima data si sa crezi ca nu ai cum sa-i faci fata printr-o tinuta adecvata, care sa ramana totusi si feminina. Si totusi, nu e chiar atat de greu - hai ca te ajut eu!

Ai putea foarte bine sa te imbraci intr-o pereche de pantaloni lejeri, dar tu esti fashionista si parca o rochie casual este o optiune mai buna. Accesorizeaz-o cu o pereche de pantofi casual-sport cu platforma, comozi si usori, si cu un rucsac care sa iti lase mainile libere, pentru ca vor fi ocupate cu florile primite in dar de la tanarul care ti-a dat intalnire. Sau de manerele de bicicleta.

Citește și:

Pantalonii ar fi, desigur, o optiune mai potrivita la o iesire in doi cu bicicleta, dar, fiind vorba de o prima intalnire, fie ea si mai putin conventionala, hai sa mizam insa pe ceva mai feminin, mai romantic. Astfel, rochia casual este si mai stilata si mai plina de farmec intr-un astfel de context, chiar daca e unul care cere o tinuta confortabila. Dar, again, pantofii casual-sport cu platforma sunt si ei numai buni de combinat cu o rochita lejera si, mai ales, extrem de cool si comozi.

Rochii casual aici Pantofi casual cu platforma

Rucsac

Sursa foto stanga : pinterest.com

Tinuta potrivita pentru o invitatie la cina

Partenerul tau are gusturi selecte si te-a invitat sa depanati povesti intr-un loc trendy si foarte fashion, recent deschis, unde sa luati cina. Vrei sa fii eleganta, sic, dar si sexy. Mizeaza pe taieturi simple, mai ales daca vorbim de o rochie scurta spre midi. O salopeta 3 sferturi, care urmareste linia corpului, este o alegere la fel de buna.

Citește și:

Poti opta, pentru ca e vorba de un loc deosebit si o intalnire clasica, unde vei sta jos, asezata confortabil, pentru incaltaminte cu toc: alege, in functie de sezon, sa porti in picioare pantofi cu toc sau sandale elegante. Acestea se potrivesc atata la rochie, cat si la salopeta.

Prima intalnire. Invitatie la cina

Modele de rochie alba Salopeta neagra

Rochie roz prafuit

Am ales, dupa cum vezi, materiale fluide si diafane, culori deschise sau pastelate, fine si care sa inspire delicatete si calm. Asta indica lux si siguranta, rafinament si prospetime. O rochie ramane expresia feminitatii prin definitie. Si a frumusetii aproape mitice. ;)

Dar daca nu vrei totusi sa arati prea delicat de la prima intalnire sau sa arati cam prea mult din corpul tau, ramai cu cealalta optiune, la fel de eleganta si sofisticata: o salopeta trei sferturi, unicolorata, de inspiratie minimalista. Este la fel de rafinata si mult-mult mai confortabila decat o rochie. Plus ca te poti aseza cum vrei - ai lejeritate in miscari, ca si atunci cand porti pantaloni. De asemenea, este foarte usor de accesorizat.

Citește și:

Hai la dans! cu ținuta adecvată pentru o astfel de primă întâlnire

Unde altundeva sa va cunoasteti mai bine daca nu la dans? Pasii de pe ringul de dans si gusturile muzicale pot spune foarte multe despre persoana din fata ta. Dar la fel si tinuta aleasa pentru o prima intalnire in club. Trebuie sa fie si feminina, si sexy, si destul de cuminte pentru o prima iesire in doi, si destul de confortabila, ca sa iti permita sa te misti in voie.

Daca vrei sa fii regina dansului si sa ai unda verde la miscare, alege o salopeta lejera cu aspect retro si o pereche de sandale cu talpa din lemn sau care imita lemnul ori rafia, foarte in tendinte sezonul acesta. Salopeta ai grija sa fie una lejera, usor evazata eventual, din voal diafan ca sa iti permita orice miscare si sa nu mori de cald in club.

Salopete elegante

Sandale cu talpa de iuta sau lemn

Nu uita de o poseta mica simpla, cu care sa poti sa te misti in voie, sa o porti in multiple feluri eventual. Nu te supraincarca de bijuterii: o bratara si o pereche de cercei statement, plini de personalitate, vor fi suficiente cat sa te simti comod la o iesire in club.

Simte-te in largul tau, ca si cum ai iesi la dans cu fetele, lasa outfitul sa fie unul cu personalitate, dar comod, si distreaza-te natural, cum stii tu mai bine! El cu siguranta va observa ca te simti bine si va fi mandru de alegerea locatiei pentru prima intalnire. De asemenea, baietii prefera naturaletea si fetele care se bucura de viata, de moment, de distractie.

Tinuta de iesit la film pentru prima intalnire

Da, suna a cliseu, dar poate iubitul tau este un romantic incurabil si vrea sa urmeze celebra reteta, cina si un film. Imbraca-te cu o rochie lejera si un trench, ca nu se stie niciodata, poate dupa film faceti o plimbare sub clar de luna, sa dezbateti viziunea artistica a lui Woody Allen.

Eu am ales o rochie casual lejera, aproape sport, pentru o astfel de intalnire. Nu te va face remarcata in vreun fel, dar el va aprecia, din nou spun, naturaletea. Iar la film este bine sa fii imbracata comod, sa ai incaltaminte cu talpa joasa, dar, neaparat, o jacheta ceva pe care sa o arunci peste tine sau peste picioare ca o paturica, in cazul in care in sala e prea racoare de la aerul conditionat. Uite, poti sa te inspiri si din aceste tinute pentru idei de iesit in oras cu prietena, unde am selectat si tinuta potrivita pentru iesit la film, pentru sala de cinema.

Vezi mai multe sugestii

Completeaza orice tinuta cu o coafura lejera, ten fresh, mai putin make-up si un zambet larg! Va fi cucerit! Iar tu stai linistita acum, ca stii cum sa te imbraci indiferent unde vrea sa iesiti in oras la prima intalnire.

Vizionare placuta


Kudika
13 Aprilie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.