Setari Cookie-uri

Cum trebuie sa te imbraci la interviul de angajare!

Pe langa stresul de a raspunde la vesnicele intrebari, "Cum te vezi peste 5 ani?" si "Care este cel mai mare defect al tau?", cand vine vorba de interviul de angajare pentru jobul mult dorit ne mai confruntam cu o problema majora. Alegerea tinutei ideale pentru un astfel de eveniment!

Chiar daca reusim sa facem fata cu brio intrebarilor-capcana, stim foarte bine ca pe langa pregatirea profesionala, tinuta la un interviu de angajare pentru un nou job spune foarte multe despre noi.

Daca in trecut termenul de costum office era batut in cuie, astazi regulile sunt mai permisive, atata timp cat nu afisezi o tinuta tipatoare, incarcata si intrata la apa. Asta daca nu ai de gand sa te alaturi circului sau oricarei alte arii profesionale ce tine de artistic.

Uite ce ti-am pregatit mai jos:

👘 Pantaloni negri la interviul pentru job combinati in stil casual-chic

👘 Tinuta in alb imaculat pentru interviul de angajare

👘 Tinuta cu blugi pentru interviul la un nou job

👘 Fusta in tinuta potrivita pentru interviul de angajare

Pantaloni negri la interviul pentru job: combinați în stil casual-chic

Daca nu doresti neaparat sa mergi la costum, dar ideea de pantalon clasic iti da mai multa incredere in tine, pantalonii negri sunt mereu o alegere sigura. Da un pic de viata tinutei tale cu ajutorul unui sacou colorat, dar in nuante soft, si a unor pantofi feminini!

Citește și:

Tinuta pentru interviu

Vezi aici propuneri de pantaloni negri simpli Alege sacouri de aici

Sugestii de cămăși în carouri Alege o geanta propusa de noi

Pantofi cu toc pentru ținute office - propuneri de la noi

Pantalonii negri sunt simpli, ideali in orice garderoba, intrucat pot sa se asorteze in orice tinuta. Ii poti pastra pentru cand te vei angaja, sa ii porti in tinutele la birou sau la job, pur si simplu. Oricum ar fi, o pereche de pantaloni negri simpli, clasici, office eventual, nu se demodeaza niciodata si pot fi purtati in n feluri, la nenumarate outfituri.

Ca sa arate perfect toata combinatia si sa te simti in largul tau, chiar daca vorbim de un interviu pentru job, intr-o tinuta casual-chic, alege mai degraba un sacou simplu, nu atat de elegant si impunator, intr-o culoare pastelata, colorata subtil, dar cu personalitate. Nu opta pentru un sacou office clasic, daca vrei o tinuta lejera, care sa iti permita sa fii tu!

Citește și:

O camasa in carouri, eventual alb-negru, ca s anu epatezi prin prea multe culori, si nici sa nu stresezi la nivel vizual partenerul de discutie, e alegerea perfecta pentru un outfit casual-office, dar care sa iti permita sa fii tu, cea de obicei!

Ca sa arati totusi ca esti o tipa care e atenta la detalii si nu alege un stil simplu si lejer neaparat din comoditate, asorteaza niste pantofi stiletto colorati, eventual asortati cu sacoul casual de care iti spuneam mai sus.

Nu te pierde in detalii si opteaza pentru o geanta office, eventual cat mai simpla si fara imprimeuri, texturi sau briz-brizuri! Uite asa arati printr-un look casual, degajat, ca ai personalitate, ca esti sincera, dar nu fara a pune pret pe originalitate si atentia la detaliile de baza!

Tinuta in alb imaculat pentru interviul de angajare

Albul este pretentios, dar in acelasi timp aduce echilibru, calm si te transforma imediat intr-o aparitie sofisticata si foarte chic. Accesoriile, atunci cand nu se exagereaza, ii vor da tinutei un plus de eleganta.

Citește și:

Alege o pereche de pantofi sau de sandale cu motive geometrice sau cu putina culoare.

Tinuta pentru interviu

Panlatoni 3 sferturi (195.77€), Tricou (269.00 lei), Pantofi (119 RON), Geanta (319,90 lei), Cercei (95 lei)

Tinuta cu blugi pentru interviul la un nou job

Cu siguranta toate avem prin dulap o pereche de blugi cu o taietura si intr-o nuanta clasica. Ii putem combina cu o camasa sau cu o bluza in tonuri deschise, tocuri sau de ce nu, o pereche de tenisi. Important este sa mergem pe nuante care nu incarca si nu obosesc ochiul privitorului.

Tinuta pentru interviu

Blugi (129.90 lei), Bluza (30.98€), Geanta (214,99 lei), Tenisi (64.90 lei)

Fusta in tinuta potrivita pentru interviul de angajare

Daca iti doresti un look feminin, iti recomand o fusta diafana care sa iti complimenteze silueta, fara a dezvalui prea mult. Combin-o cu un t-shirt simplu, o camasa sau cu un sacou, cateva accesorii si esti pregatita sa te asezi la masa tratativelor.

Citește și:

Tinuta pentru interviu

Fusta (229,90 lei), Bluza (), Geanta (274,99 lei), Sandale (56.34€), Bratara (11.27€), Cercei (9.86€)

Si revenind! Tu unde te vezi peste 5 ani?

"De-a lungul timpului societatea noastra a devenit mai putin conservatoare in ceea ce priveste codul vestimentar. Anumite industrii inca au nevoie de un pansament conservator, dar restul au o atmosfera mai relaxata si nu este ceva neobisnuit sa vezi angajati purtand pantaloni scurti, tricouri si flip-flops la locul de munca. Nu mai este nevoie sa porti costum si cravata la interviu, dar asta nu inseamna ca nu ar trebui sa ai o anumita eticheta.", Andy Teach (From Graduation to Corporation).

Sursa foto homepage: Unsplash.com

Vizionare placuta


Kudika
18 Aprilie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.