Setari Cookie-uri

Stil londonez: cum sa fii chic in zilele ploioase

Zilele racoroase si ploioase, care isi fac simtita prezenta pana si in toiul verii, ne determina sa pastram la vedere articole vestimentare si incaltaminte pe care, sub nicio forma, nu le-am purta in sezonul estival.

Si cine a spus ca nu se poate sa stralucesti chiar si in zilele in care iti ascunzi chipul sub umbrela, iar vantul iti poarta parul in toate directiile?! Hainutele si pantofiorii creati in ultimii ani pentru zilele ploioase sunt atat de finuti incat aproape ca te simti pregatita sa iti muti domiciliul in Londra, acolo unde razele soarelui iti magaie prea rar pielea.

Am ales pentru tine cateva produse vestimentare si accesorii care sa iti asigure confortul si starea de bine in orice zi capricioasa.

Geci de ploaie

Nu intotdeauna este placut sa iti simti pielea uda, mai ales cand circuli cu mijloacele de transport in comun si nu ai vrea sa te lipesti de toti ceilalti calatori. Pentru zilele ploioase iti recomandam cu mare incredere pelerinele si geaca care imita pelerina. Te vei simti protejata si nici macar nu trebuie sa iti fie griji ca o sa arati ca un muncitor de pe santier - modelele noi aparute iti pastreaza tinuta chic si eleganta.

Citește și:

Geaca cu maneci reglabile disponibila pe bonprix.ro: 149.90 lei
Geaca in dungi disponibila pe asos.com: 68 USD
Mantou elegant disponibil pe bonprix.ro: 179.90 lei

Incaltaminte de ploaie

Este musai sa ne protejam picioarele pe timp de ploaie! Incaltamintea trebuie sa fie dintr-un material impermeabil, pentru ca nu iti doresti sa stai o zi intreaga la birou sau la facultate cu picioarele reci intr-o balta creata in balerinii tai. Desi este vara, o pereche de cizmulite pana la glezna, din cauciuc, iti vor oferi confort si nici nu o sa ai impresia ca ai bagat picioarele in cuptor.

Pantofi casual albastri disponibili pe depurtat.ro: 119 lei
Ghete de ploaie disponibile pe fashiondays.ro: 219 lei
Espadrile Muzik Rosii disponibile pe depurtat.ro: 109 lei
Cizme scurte de ploaie disponibile pe fashiondays.ro: 419 lei

Accesorii de ploaie

Cand vine vorba de ploaie, cele mai multe dintre noi isi fac griji pentru par. Acesta trebuie sa fie cel mai ferit de picaturi, pentru ca o coafura ravasita s-ar putea sa ne afecteze starea de spirit intreaga zi. Daca nu esti adepta umbrelelor, care se pot rupe la un vant mai puternic, acopera-ti capul cu o palarie sau, de ce nu, o sapca de fete. Poti opta chiar si pentru o esarfa, aceasta fiindu-ti de folos atat pentru protejarea gatului, cat si a capului.

Citește și:

Umbrela cu imprimeu disponibila pe melimeloparis.ro: 69.99 lei
Sal din matase disponibil pe melimeloparis.ro: 109.99 lei
Palarie neagra tesuta disponibila pe fashiondays.ro: 99 lei
Umbrela cu acoperire mare disponibila pe asos.com: 21 USD
Esarfa disponibila pe melimeloparis.ro: 64.99 lei
Spaca de baseball disponibila pe mycloset.ro: 67.00 lei

Completeaza-ti tinuta cu rochite de vara colorate pe care le poti gasi in catalogul rochii365.ro!

Sursa Foto FrontPage: unsplash.com

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.