Setari Cookie-uri

Cum te imbraci cand iei masa in familie

Nu lasa persoanele dragi sa te astepte! Fii intotdeauna pregatita sa onorezi cu prezenta invitatile la masa venite din partea familiei tale si a rudelor.

Sarbatorile sau aniversarile sunt acele ocazii speciale in care familile si rudele se aduna sub acelasi acoperis si iau masa impreuna. E rost de voie buna, de dans, de readucerea in prezent a amintirilor din copilarie, dar si de sinceritate si iubire neconditionata. Asigura-te ca iei parte la ele si ca ai in dulap cel putin o tinuta vestimentara care sa te scoata repede din incurcatura!

Masa cu familia si rudele tale

Tendinte vestimentare 2016

Rochie midi cu imprimeu floral: 62 USD
Rochie cu imprimeu floral: 78 USD
Rochie din satin: 21.13 USD

Un astfel de eveniment nu ar trebui sa iti dea prea multe emotii sau sa te supuna unui stres psihic prea mare. Sunt parintii tai, fratii si surorile, bunicii si nasii… acele persoane care te-au vazut in toate ipostazele, de cand te-ai nascut si pana in prezent. Stiu cum ai aratat si cand erai un copil, dar si cand te aflai la pubertate, iar acum esti deja o femeie in toata firea si trebuie sa te comporti ca atare. Trage aer in piept, pentru ca este una dintre cele mai relaxante mese in familie la care vei lua parte. Tu trebuie sa fii relaxata, la fel si tinuta ta. O rochita simpla si colorata, usor eleganta, pentru ca toti te stiu drept fata cuminte si nu ar fi frumos sa le inseli asteptarile, o sa te prezinte aceeasi copila vesela si plina de viata care a crescut sub ochii lor, dar care acum a ajuns la varsta la care ia singura decizii si este independenta.

Citește și:

Masa cu familia lui

Tendinte vestimentare 2016

Rochie neagra casual: 38 USD
Fusta midi in pliuri: 45 USD
Salopeta cu dantela: 134.90 lei

Simti emotiile? Simti cum ti se inmoaie picioarele doar la gandul ca urmeaza sa mergi la el acasa si sa petreci ore in sir in compania parintilor lui? Fie ca ii cunosti deja de foarte mult timp, fie ca ii cunosti pentru prima oara, prezenta ta trebuie sa fie impecabila! Nu este greu sa faci o impresie buna, insa cand vine vorba de socrii, e musai sa fii atenta si la cel mai mic detaliu. De la vorba si gest, la tinuta vestimentara si machiaj. Parintii de baiat vor ca cea care le “fura” odrasla sa fie o femeie serioasa, de casa, independenta, frumoasa, eleganta si respectuoasa. Alege o tinuta vestimentara care sa ii convinga ca tu meriti sa faci parte din familia lor!

Masa cu familia ta si familia lui

Tendinte vestimentare 2016

Rochie cu imprimeu floral: 68 USD
Rochie midi cu imprimeu floral: 91 USD
Fusta midi din dantela: 57 USD

Citește și:

Acum nu mai este vorba doar despre tine. Acum este momentul cand trebuie sa lasi vorbele si faptele sa isi puna amprenta, pentru ca te aflii intr-o situatie in care control nu este in puterea ta. Este un moment de maxima tensiune, dar de care vor trece cu brio ambele parti. Indiferent pe teritoriul cui te vei afla, incearca sa fii stapana pe tine si sa le demonstrezi tuturor ca esti o persoana matura, pregatita sa isi intemeize propria familia. Si da, o tinuta vestimentara adecvata ii poate convinge pe cei din jur ca nu esti o tanara cu capul in nori si pe alocuri impiedicata.

Gasesti mai multe modele de rochii, pentru toate ocaziile, dar si pentru toate gusturile, pe www.rochii365.ro!

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.