Setari Cookie-uri

Stilul pin-up: pentru fete indraznete

Femeia pin-up este femeia puternica, femeia lipsita de inhibitii, atragatoare si seducatoare, cea care se imbraca mereu provocator, iar chipul ei atent machiat se aseamana cu cel al unei papusi. Alege din lista noastra produsele vestimentare care te fac sa te simti bine in pielea ta si fii si tu o pin-up girl senzationala!

Indrazneste sa fii altfel si poarta cu mandrie haine viu colorate, care iti pun feminitatea in evidenta! Fii Dita Von Teese a Romaniei pe care toti barbatii o vor si toate femeile o invidieaza!

Rochii pentru pin-up girls

O pin-up girl are mare grija de aspectul ei fizic, nu arata bine doar in poze, ci si in realitate, si este intotdeauna eleganta. Din garderoba ei nu lipsesc rochiile si fustele, in special cele colorate si cu buline. Chiar daca cel mai indicat este sa le porti cu pantofi cu toc, rochiile acestui stil se pot purta cu lejeritate chiar si la birou.

Rochie mulata cu dantela (229 lei), Rochie cu corset (84.90 lei), Rochie midi cu buline (99.90 lei), Rochie midi cu buline (79.90 lei), Rochie cu nasturi (179 lei).

Pin-up girls: elegante si increzatoare

Fusta creion, fusta clos, pantalonii drepti, pantalonii cu talie inalta... toate acestea iti garanteaza o tinuta reusita atunci cand vrei sa adopti stilul pin-up. Poarta aceste produse vestimentare cu topuri simple, dar colorate, cu camasi in carouri innodate pana la buric si nu uita sa asortezi tinutei un zambet sincer si un ruj rosu!

Citește și:

Fusta midi cu buline (115 lei), Fusta pin-up cu crapatura (109 lei), Pantaloni cu talie inalta (30.98 USD), Pantaloni scurti cu talie inalta (30.98 USD).

Bluzite sexy pentru pin-up girls

Cand esti o femeie pin-up, nu este permis sa ai inhibitii! Trebuie sa ai incredere in tine, trebuie sa fii pregatita sa lasi multa piele la vedere, dar si sa "suporti" toate privirile care te vor scana din cap pana in picioare. Te vor admira multi, iar o bluza cu un decolteu finut sau cu umerii goi te va face de-a dreptul irezistibila!

Bluza fara umeri (64.90 lei), Tricou scurt roz (7.96 lei), Top cu buline (90 lei), Top scurt fara umeri (93 lei).

Indrazneste sa fii pin-up girl!

O tinuta completa si lejera pentru tine, cea care ai ales sa faci o schimbare majora in viata ta, consta intr-o pereche simpla de pantaloni cu talie inalta, pana la glezna, o camasa colorata in carouri, o esarfa tip bentita, pentru ca este produsul cheie al acestui stil, si o pereche de pantofi peep toe.

Citește și:

Pantaloni cu talie inalta (36.62 USD), Camasa in carouri (34.90 lei), Bentita modelatoare (19.90 lei), Pantofi peep-toe (119 lei).

Sursa Foto FrontPage: instagram/ ditavonteese

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.