Setari Cookie-uri

Poarta fusta mini cu maxima incredere!

Daca ai avut retineri atunci cand ai vrut sa porti o fusta mini, este cazul sa uiti de ele! Fusta mini, chiar daca unora li se pare "prea mult", poate fi asortata cu usurinta la o tinuta casual sau una office.

Tot ce trebuie sa ai in vedere este bluza cu care o asortezi. Evita sa porti o fusta mini in combinatie cu un top cu decolteu sau cu spatele gol, pentru ca uneori prea putin este prea mult, iar o femeie trebuie sa pastreze o doza de mister.

Fusta scurta la locul de munca? De ce nu?!

De acum nu trebuie sa iti mai faci griji ca vei fi interpretata gresit daca vii la locul de munca imbracata intr-o fusta mini. Asorteaz-o cu o bluza fara decolteu si o pereche de sandale cu toc nu foarte inalt si vei obtine o tinuta cat se poate de serioasa, eleganta si profi!

Fuste scurte pentru birou

Fusta mini: 69.90 lei
Top cu dantela: 64.90
Sandale cu toc: 319.90 lei

Fusta mini pentru un spirit tanar

Atentie! Aceasta tinuta este recomandata adolescentelor! Poart-o doar daca esti o fire sportiva si jucausa si mergi in parc sau la un concert in aer liber cu prietenii!

Fuste scurte pentru adolescente

Fusta scurta light denim: 98 lei
Bluza pe umeri: 25.35 USD
Pantofi sport: 115 lei

Citește și:

Be a bad girl!

Asorteaza un tricou oversized cu mesaj la o fusta mini mulata si obtii un look lejer pe care il poti transforma rapid intr-unul de iesit seara in oras daca ii adaugi o pereche fina de sandale cu toc.

Fuste mini de purtat la concerte

Fusta mini mulata: 14.08 USD
Tricou oversized: 69.99 lei
Sandale cu toc: 119 lei

All Black Outfit

Un vers zicea asa: "Arata-le la toti ce poti si atunci cand nu ii mai suporti, ridica-te mai sus ca toti". Asta este fix atitudinea pe care trebuie sa o ai daca alegi sa porti combinatia din imagine!

Fuste scurte din piele

Fusta mini de piele: 54.93 USD
Body pe gat: 19.72 USD
Sandale cu strasuri: 49.29 USD

Culori pastel pentru o tinuta eleganta

Cand vrei sa porti negru din cap pana in picioare, tine minte ca o pata de culoare o sa iti influenteze in bine starea de spirit. Iti vei pastra eleganta chiar si cu o fusta cu imprimeu etnic.

Fuste scurte cu imprimeuri

Fusta mini cu imprimeu: 84.50 USD
Top cu dantela: 109.99 lei
Sandale cu toc subtire: 109 lei

Citește și:

Acum vara poate sa vina! Un look care contine fusta mini este cel mai potrivit pentru zilele toride care ne asteapta!

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.