Setari Cookie-uri

Recomandare pentru vara: Rochia fara umeri

Daca vrei sa fii cu adevarat irezistibila, pastreaza intotdeauna o doza de mister! Poti face asta alegand din multimea de rochii vaporoase si colorate, rochiile care lasa cat mai putin la vedere. Spre exemplu, vara asta lasa deoparte decolteurile si mergi la sigur cu rochitele fara umeri. Te vei simti super increzatoare si super sexy!

Cum am spus si intr-un alt articol, o femeie nu are voie sa iasa din casa daca tinuta ei este mulata, scurta si cu decolteu in acelasi timp. Fie alegi decolteul cu bun simt, fie o rochie mulata midi, fie una scurta si vaporoasa.

Chiar daca barbatii tind sa intoarca capul pe strada dupa o femeie lipsita de inhibitii atunci cand vine vorba de outfituri, asta nu inseamna ca trebuie sa le satisfaceti privirile curioase.

Rochii casual fara umeri

Ma numar printre persoanele carora nu le pasa ce scrie pe eticheta hainelor atata timp cat acestea imi incanta privirea si imi ofera o doza de incredere in mine.

Si ma simt fantastic intr-o rochie simpla si usor de combinat cu accesorii care scot din anonimat o tinuta la prima vedere banala. Este si cazul rochitelor pe umeri sau fara umeri, cum vreti sa le spuneti, acele rochii care ma fac sa ma simt feminina, eleganta si inocenta in acelasi timp si ma incarca cu energii pozitive.

Citește și:

Rochii pe umeri

Rochie midi neagra: 79.90 lei
Rochie galbena de vara: 21.13 USD
Rochie cu decupaje pe umeri: 79.90 lei
Rochie midi alba: 149 lei

Rochii fara umeri pentru diferite ocazii

Chiar si atunci cand sunt invitata la o petrecere, tot rochiile midi si cele pe umeri raman preferatele mele.

Pentru ca sunt elegante, sunt finute, pastreaza acea doza de mister de care vorbeam la inceputul articolului, iar... cat de sexy i se par unui barbat umerii si gatul unei femei, nici nu ai idee!

Doar ca aleg sa port unele cu imprimeu sau cu model, pentru a iesi din normal.

Rochii pe umeri

Rochie midi vaporoasa: 77.46 USD
Rochie scuba cu model: 149.90 lei
Rochie cu motive florale: 49.29 USD
Rochie maxi cu model: 124.90 lei

Tu ce tip de rochie preferi sa porti atunci cand te simti sexy? Spune-ne si te vom ajuta sa gasesti rochia cu care vei face senzatie vara aceasta!

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.