Setari Cookie-uri

Stilul Claire Underwood!

Daca termenul de perfectiune exista, atunci Claire Underwood (Robin Wright), partenera de joc a lui Francis Underwood (Kevin Spacey) din "House of Cards" il intruchipeaza, fara doar si poate.

Cuplul Claire-Francis m-a fascinat din prima clipa in care am luat contact cu "House of Cards", stilul vestimentar impecabil si autocontrolul celor doi m-au facut sa exclam "wow", cu toate ca, marturisesc, uneori "perfectiunea" lor ma scoate din sarite.

Tonul scazut cu care Claire infrunta orice problema si calmitatea ei in momente de furtuna, ma irita din cand in cand, e ca un fel de impunsatura mica.

Pentru mine tocmai asta este frumusetea, nu stiu daca sa fiu de partea ei sau nu. Pe langa acest joc de "love and hate", in care sunt angajata cu personajul, si care intr-un mod ciudat, imi place, sunt captivata si de stilul vestimentar adoptat de "femeia de fier" de la Casa Alba.

Cu toate ca nu am fost niciodata genul de femeie care sa se simta confortabil intr-o rochie sobra sau intr-o fusta creion, nu pot sa nu admir eleganta si siguranta cu care aceasta isi face aparitia intr-o lume a intrigilor, dominata de barbati.

Citește și:

Claire Underwood

Cu o stapanire de sine rar intalnita, un corp si o coafura impecabila si un stil vestimentar feminin, dar foarte puternic, care ii tradeaza hotararea si incapatanarea, Claire pune in miscare rotile jocului care se da in spatele cortinei politice de la Casa Alba.

Sursa foto: instagram.com/robinwrightnow

Fusta Creion

Fara a arata un strop de vulnerabilitate, Claire stie ca deciziile riscante, pe muchie de cutit, se iau intodeauna din spatele unei armuri studiate.

Camasa alba (95,99 lei), Pantofi (119 lei), Fusta creion (89,99 lei)

Rochia clasica

Fie ca isi apara propriile interese sau vine in sprijinul unor decizii luate de Francis, Clare isi infrunta adversarii cu un zambet abia perceptibil, si pune piciorul in prag, cu o eleganta sustinuta de un cod vestimentar fara cusur.

Rochie caramel (169,99 lei), Rochie albastra (319,99 lei), Rochie gri ()

Citește și:

Sacou si camasi in tonuri neutre

Daca esti fan Claire stii deja ca sacourile, maieurile sau camasile in tonuri neutre (caramel, crem, gri si roz prafuit) nu lipsesc din garderoba acesteia.

Sacou (169 lei), Camasa (109,99 lei)

Rochia Neagra

Rochie neagra (€69.01)

Rochiile negre, croite pe corp si care se termina exact deasupra genunchiului ii dau blondei un aer de "femme fatale".

Stil aristocrat

Atunci cand participa la petrecerile date de demnitarii de la Casa Alba, Claire adopta un stil aristocrat.

Rochie (€176.05)

Trench si ochelari

Pentru un look complet a la Claire Underwood, este nevoie de un trench, ochelari de vedere si cercei de dimensiune mica.

Trench (244,99 lei), Cercei (€11.27), Ochelari (€11.27)


Daca te-am facut curioasa si nu ai vazut, inca, "House of Card", am o veste buna pentru tine, de curand Netflix a intrat si pe piata din Romania si te poti bucura de o portie sanatoasa de seriale.

Citește și:

Sursa foto homepage: instagram.com/robinwrightnow

Vizionare placuta


Kudika
14 Iunie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.