Setari Cookie-uri

Ce sandale sa alegi vara asta pentru cele mai reusite tinute

Potrivit hit-ului micutei Nicole Cherry... "asta e vara mea, ne dam la rochita si sanda". Un vers si totodata un sfat pe care orice reprezentata a sexului frumos ar trebui sa il urmeze indiferent de varsta. Ca sa iti vin in ajutor, am cautat cateva sandalute pe care eu personal deja mi le imaginez in pantofarul meu pentru sezonul cald.

Mai mult de atat, un specialist intr-ale fashion-ului mi-a spus la un moment dat ca primul lucru la care se uita cand intalneste o persoana este... incaltamintea.

Cum as fi putut ca din acel moment sa nu ma stresez in fiecare dimineata si de fiecare data cand ma pregatesc sa ies in oras, daca perechea pe care urmeaza sa o incalt este potrivita?!

Sandale cu aer romantic

Daca vara te inspira sa fii romantica si permanent indragostita, opteaza pentru o pereche de sandale de un roz pal si o gentuta cu tonuri delicate.

Incaltaminte de vara: Sandale joase

Sandale roz cu fundita: 28.17 USD
Geanta in doua culori: 119.99 lei

Sandale pe meleaguri straine

Nu as stii sa spun exact de ce, dar aceasta pereche de sandale m-a dus cu gandul la o calatorie in afara Romaniei. Ca sa imi alimentez sentimentul, am asortat-o cu o gentuta plina de culoare, pe care sta mandru Turnul Eiffel.

Incaltaminte de vara: Sandale joase

Sandale negre: 65 lei
Geanta cu Turnul Eiffel: 99.99 lei

Citește și:

Tonuri nude

Ma declar fana a tonurilor nude. Fie ca este vorba de machiajul ochilor sau de ruj, de culoarea unghiilor sau de hainele si accesoriile pe care le port, ador sentimentul pe care mi-l ofera paleta de nuante calde si delicate. Este si cazul incaltamintei, bineinteles!

Incaltaminte de vara: Sandale joase

Sandale cu barete: 39.44 USD
Lant multiplu: 32.90 lei

Aer tropical

Dupa cum stii deja, culorile vii nu au voie sa lipseasca din dulapul tau! Cand vreau sa ies putin din zona de confort, aleg o pereche de cercei lungi, colorati si o pereche de sandale ceva mai indraznete din punct de vedere cromatic. Cred ca este suficient pentru o persoana simpla, nu?!

Incaltaminte de vara: Sandale joase

Sandale cu imprimeu: 55 lei
Cercei turcoaz: 8.45 USD

Grecia sau Italia?

Ma visez imbracata intr-o rochie vaporoasa si fina, cu pielea bronzata si data cu ulei, in cap am o palarie diafana care imi acopera suvitele blonde, iar sandalele gladiator ma poarta pe cele mai frumoase meleaguri.

Citește și:

Incaltaminte de vara: Sandale joase

Sandale gladiator: 30.98 USD
Palarie din paie: 145 lei

Accente negre pe timp de vara

Da, sunt cateva dintre noi, poate mai mult decat ar trebui, care pur si simplu nu pot parasi casa daca nu au cel putin un accesoriu negru in tinuta aleasa. Eu as combina oricand o pereche de sandale negre cu o bratara multipla, tot cu accente negre, pentru un look... mai de fata rea.

Incaltaminte de vara: Sandale joase

Sandale cu platforma negre: 89 lei
Bratara multipla: 54.90 lei

Nonconformista si boema

Vara asta e plina de concerte si festivaluri la care este aproape imposibil sa nu ajungi. Tinuta adecvata? O rochita sau o pereche de pantaloni scurti si un top pe umeri, o geanta cu franjuri si o pereche de sandale in stilul boho chic.

Incaltaminte de vara: Sandale joase

Sandale boho cu banuti: 22.53 USD
Geanta din piele cu franjuri: 179.90 lei

Albul pur

Ne-am ferit mult timp de incaltamintea alba, dar in 2016 este un must have! Pentru ca s-a deschis sezonul, o sa merg de urgenta sa imi cumpar o pereche de sandale albe joase, care sa exprime puritate, eleganta si feminitate.

Citește și:

Incaltaminte de vara: Sandale joase

Sandale albe: 65 lei
Portofel multicolor: 59.90 lei

Albastrul marin

Este dovedit faptul ca nuantele de albastru te ajuta sa te simti mai bine. Imagineaza-ti ce sentiment placut te cuprinde cand la fiecare pas o sa iti vezi perechea albastra de sandale!

Incaltaminte de vara: Sandale joase

Sandale cu bretele impletite: 54.90 lei
Cercei din argint in forma de inima: 34.99 lei


Spune sincer: tu in proportie de cat la suta esti pregatita pentru vara asta?

Sursa Foto Front Page: shutterstock.com

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.