Setari Cookie-uri

Care caldura? Tinutele astea arata grozav si sunt racoroase!

Vara este cea mai buna prietena a noastra pana in momentul in care temperatura atinge cote maxime si creeaza un discomfort care ne cam da batai de cap, la propriu si la figurat. Cu toate astea, firi ambitioase, nu renuntam la dorinta de a arata impecabil in orice moment al zilei. Noroc ca exista rochitele pe care ne putem baza oricand, in orice situatie.

Iar vara asta, pentru ca se anunta a fi mai calduroasa decat cele anterioare, o sa le "dezbrace" chiar si pe cele mai incapatanate dintre noi. Vrem, nu vrem, o sa uitam de perechea de jeans preferata sau de pantalonii vaporosi care pana acum ne scapau de stresul caldurii.

Si, cel mai important, in zilele caniculare e musai sa renuntam la sutien! Serios, este o povara in plus! Fiti si voi indraznete si simtit-va libere!

Am luat eu initiativa si am cautat pe magazinele online cateva rochii senzationale, numai bune de purtat fara acel ham pentru bust.

Umerii dezgoliti

Rochiile si bluzele cu umerii degoliti sunt la mare cautare in 2016. Eu ma declar o fana infocata a lor si nu ratez niciun model. Rochia din imagine m-a cucerit si ea pe loc. Trebuie sa o am neaparat!

Rochii de vara: Rochie cu umerii degoliti

Rochie cu umerii dezgoliti: 35.21 USD

Decupaj la mijloc

Vara ai voie sa lasi cat mai multa piele la vedere. Daca este exclus sa porti combinatia de rochie mini si decoltata, poti opta pentru una care are un decupaj interesant la mijloc, mai exact deasupra buricului. Oricum a revenit moda cu "buricul la vedere".

Citește și:

Rochii de vara: Rochie scurta

Rochie scurta cu decupaj: 35.21 USD

Cu spatele gol

Desi este vara, optez destul de des pentru rochiile lungi sau midi. Imi plac enorm de mult pentru ca ma ajuta sa ma simt confortabil si libera. Modelul din imagine are si spatele gol, lucru care ma determina sa o indragesc si mai tare.

Rochii de vara: Rochie midi

Rochie midi cu spatele gol: 139.90 lei

Culoarea marii

Daca nu ne putem petrece toata vara pe litoral, jucandu-ne in valurile marii, atunci macar sa purtam haine in nuanta care ne duce cu gandul la marea noastra albastra. Am ales rochia de mai jos pentru ca imi place sa cred ca dungile imi accentueaza formele (asta in conditile in care Mama natura nu a fost prea generoasa cu mine... am noroc ca se poarta femeile cu sani mici).

Rochii de vara: Rochie cu bretele

Rochie cu dungi fine: 52.90 lei

O floare printre flori

Nu ai cum sa nu iubesti florile! Vara le simti parfumul la fiecare pas, le vezi oriunde intorci privirea, dar tot nu te saturi de ele. Asa ca... de ce sa nu le si porti? Daca o coronita cu flori naturale ti se pare prea mult, atunci o rochie cu imprimeu floral o sa iti aduca zambet si optimism in ziua in care o vei purta.

Citește și:

Rochii de vara: Rochie cu imprimeu floral

Rochie cu imprimeu floral: 109.90 lei

Scurta sau lunga, rochie sa fie!

Anul asta imi iau inima in dinti si fac un pas important in viata mea! Am sa port rochii cat e vara de lunga, iar sifonierul meu o sa le gazduiasca pe cele mai vaporoase si feminine, fara sa imi pese ca sunt lungi, scurte, midi sau asimetrice. "Asta e vara mea, ne dam la rochita si sanda" este, fara doar si poate, sloganul meu in 2016!

Rochii de vara

Rochie scurta verde: 154.99 lei
Rochie lunga cu dantela: 209.99 lei

Fie vorba intre noi, voi cate rochii aveti in garderoba?

Sursa Foto FrontPage: pixabay.com

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.