Setari Cookie-uri

Ajutor! Am 30 de ani si dulapul meu e plin de tenisi

Anul asta am intrat putin in panica, asa ca m-am decis sa provoc femeia din mine si sa o transform in totalitate. Nu ma sperie varsta de 30 de ani, ba chiar o astept cu optimism si incredere, insa vreau sa dispara multimea de tricouri si de tenisi care predomina in garderoba mea.

Asa ca am dat iama in magazinele online si mi-am creat un dulapior virtual in care am asezat cateva hainute pe care intentionez sa mi le achizitionez in viitorul apropiat.

Le-am grupat pe trei categorii, pentru ca asa as vrea sa fie grupat si dulapul meu: raftul cu haine pentru la locul de munca, raftul cu haine pe care le imbrac doar cand ies in oras sau merg la petreceri si raftul cu hainele casual.

Pare totul atat de frumos si de simplu, sa vedem cum o sa fie cand o sa ma aflu in fata tricourilor pe care spun de fiecare data ca o sa le port si trec anii si tot nu ajung sa le mut de la locul lor. Ma simt pregatita, totusi, pregatita sa le schimb cu bluzite fine si elegante.

Outfit-uri pentru la birou

Outfit All Black

Dat fiind faptul ca timp de cinci ani de zile, colegii de la fostul loc de munca nu mi-au vazut niciodata picioarele, fiind acoperite mereu cu pantaloni lungi, am gasit o solutie pentru a scapa de aceasta problema: rochiile midi. Ma fac sa ma simt in singuranta, dar si feminina si sexy.

Citește și:

Outfit Office

Rochie midi cu guler: 42.25 euro
Geanta din piele: 129.99 lei
Sandale cu toc: 28.15 euro

Look barbatesc

Desi mi-as cumpara cate o pereche de blugi pentru fiecare zi a saptamanii, recunosc ca ma vad purtand pantaloni drepti care imi ofera eleganta si feminitate, asortati cu o camasa si o pereche de pantofi sport albi, tot pentru un plus de eleganta.

Outfit Office

Pantaloni drepti: 39.44 euro
Camasa in dungi: 99.99 lei
Pantofi sport: 18.30 euro

De la birou la intalnire

Ca si in cazul rochilor midi, fustele peste genunchi sunt pe placul inimii mele. Si nu, nu mi se par deloc batranesti, chiar daca si mamele si bunicile noastre au purtat acest tipar in tineretile lor.

Outfit Office

Fusta midi in pliuri: 42.25 euro
Bluza cu umerii goi: 64.90 lei
Sandale cu toc: 129 lei

Seara in oras

Black Dress

La 30 de ani ma vad pasind cu incredere in orice incapare, cu spatele drept si privirea in fata. In club si la evenimente o sa port mereu pantofi stiletto, iar rochiile pe care le voi purta imi vor pune trupul in valoare. La urma urmei, carei femei nu ii place sa atraga priviri si sa fie admirata din cap pana in picioare?

Citește și:

Rochie midi: Black Dress

Rochie midi neagra: 35.21 euro

Salopeta alba

Imi plac salopetele la nebunie. Nu pentru ca sunt alcatuite din pantaloni, ci pentru ca o femeie intr-o salopeta mi se pare atat, dar atat de feminina si de sexy! Eu sunt mica de statura si nu stiu in ce masura m-ar avantaja, insa cei de la Asos au si modele pentru fetele minione. Asta inseamna ca nu mai am niciun motiv sa nu le incerc.

Salopeta lunga

Salopeta lunga: 61.97 euro

Outfit lejer de vara

Nu am vazut niciodata atatea femei purtand camasa cate am vazut de cand au aparut camasile lungi. Anul asta imi voi achizitiona si eu una, rusine sa imi fie ca nu am facut-o pana acum, pe care ma gandesc sa o port cu pantaloni scurti si botine cu platforma pentru a nu parea si mai scunda decat sunt.

Outfit de vara

Camasa lunga: 97.99 lei
Pantaloni scurti: 21.13 euro
Botine cu patforma: 109 lei

Bluze, multe bluze

Topul indraznet

Am nevoie de acest top ca de apa. De fapt, este un body, dar cine si-ar da seama daca l-ar vedea in combinatie cu o pereche de blugi sau o fusta cu talie inalta?! Nu am fost niciodata atat de indrazneata in ceea ce priveste stilul vestimentar, insa este o schimbare care merita.

Citește și:

Bluze de vara: Top cu dantela

Top cu dantela: 39.44 euro

Un spate gol este seducator

Nu mi-am admirat niciodata spatele in detaliu, ca sa imi dau seama daca este ceva in neregula sau il pot afisa cu mandrie, insa nu pot sa rezist in fata bluzelor sau rochilor cu spatele gol. Cum s-ar zice, ma da pe spate aceasta croiala si in combinatie cu tatuajul pe care intentionez sa mi-l fac, o sa fie mai mult decat perfect!

Bluze de vara: Bluza cu spatele gol

Bluza cu spatele gol: 16.90 euro

Alb inocent

Mi s-a spus mai demult sa ma imbrac in alb pentru ca am chipul angelic. Exista oare un compliment mai puternic decat acesta?! Ei bine, daca stau bine si ma gandesc parca in dulapul meu predomina albul, insa doar cand vine vorba de tricouri... sport.

Bluze de vara

Bluza cu siret: 89.90 lei

Dantela si umeri goi

Cu aceasta bluza a fost dragoste la prima vedere. Mi se pare atat de feminina, atat de fina, atat de... perfecta. Este genul acela de articol vestimentar care iti place atat de mult incat il porti de 4 ori pe saptamana.

Citește și:

Bluze de vara: Bluza cu umerii goi

Bluza cu umerii goi: 35.21 euro

Rosu pasional

Rosu este culoarea potrivita atunci cand vrei sa emani pasiune prin toti porii. Sunt de parere ca nu ar trebui sa lipseasca din dulapul unei femei care are incredere in ea si care vrea sa aduca un strop de placere in sufletul privitorilor.

Bluze de vara: Bluza cu snururi

Maiou cu snururi: 64.90 lei

Tu ce simti nevoia sa schimbi la tine?

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.