Setari Cookie-uri

Tips & Tricks: Cum porti fusta cu imprimeu floral

Imprimeul floral este, ca si in cazul florilor adevarate, placut vederii, insa in cele mai multe cazuri preferam sa il lasam acolo unde este... pe rafturile magazinelor. Uneori poate parea mult prea complicat de combinat si de purtat sau, din punctul unora de vedere, este demodat sau potrivit unui anumit segment de varsta.

Daca cu rochiile al caror imprimeu floral ne face sa ne simtim mereu pline de viata si de energie ne-am obisnuit, o fusta inflorata, mie personal, inca imi da batai de cap cand vine vorba de asortat.

Asa ca am cautat cateva solutii pentru ocaziile in care vreau si sper sa port fusta midi pe care mi-am achizitionat-o de curand.

La birou

Fusta inflorata face casa buna cu o camasa alba din material fin si o pereche de pantofi cu toc mic atunci cand vrei sa te porti eleganta intr-o zi obisnuita la birou. Meriti sa fii admirata chiar si la locul de munca, fara sa pierzi repsectul colegilor!

Fusta cu imprimeu floral si camasa alba

Fusta: 123 lei
Camasa: 28.17 euro

Prezenta feminina

Tinuta de mai jos m-a cucerit pe loc. Ma vad imbracata cu ea la sedinta cu seful cel mare, dar daca as inlocui bluza rosie cu una alba cu spatele gol, sunt convinsa ca l-as face pe iubitul meu sa se mai indragosteasca o data de mine.

Citește și:

Fusta cu imprimeu floral si bluza rosie

Fusta cu maci: 119 lei
Bluza cu spatele gol: 115 lei

La intalnire

Daca stii sa faci combinatile potrivite, iti vei da seama ca sunt anumite articole vestimentare din dulapul tau pe care le poti purta atat la locul de munca, cat si la o iesire in oras. Fusta cu imprimeu floral din imaginea mai jos este un astfel de exemplu.

Fusta cu imprimeu floral

Fusta: 33.80 euro
Maiou: 47.99 lei

Fustite cu pliuri

Un top bleumarin, mulat pe corp si cu umerii goi, este tot ce am nevoie pentru ca fusta bleumarin cu pliuri sa imi asigure succesul la o petrecere in aer liber.

Pentru fusta rosie aleg o bluza din material rosu fin, cu umerii goi. Este tinuta pe care o aleg ca sa ma simt bine la o plimbare cu iubitul prin Centrul vechi al Constantei.

Fuste cu imprimeu floral

Fusta bleumarin: 185.49 lei
Fusta rosie: 249.99 lei

Tu te-ai regasit pana acum in acest stil?

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.