Setari Cookie-uri

Ai sanii mici? Afla ce costum de baie trebuie sa porti!

Sper ca ai trecut de complexul sanilor mici... e de moda veche! Fii mandra de ce se ascunde sub bluzele pe care le porti si mergi cu spatele drept si pieptul inainte oriunde te-ai afla! Chiar si la mare, locul unde trebuie sa lasi la vedere mai mult decat poate ti-ai dori.

Am "rasfoit" magazinele online si am selectat special pentru tine (si pentru mine, recunosc!) costumele de baie care sa adauge un strop de incredere in atitudinea ta.

Sunt colorate, sunt provocatoare si au toate sansele si motivele sa devina cele mai bune prietene ale tale pe timp de vara.

Sutiene cu franjuri si volanase

In loc sa te plangi ca ai fost inzestrata cu un bust modest, ar trebui sa fii fericita ca poti alege in voie cele mai sofisticate modele de costume de baie. Sutienele cu franjuri si volanase sunt ideale pentru tine si doar pentru tine!

Costume de baie pentru sani mici

Sutien cu volanase: 72,90 lei


Costumele de baie din colaj:

Costum de baie cu franjuri : 72,90 lei
Top cu volanase fara bretele: 25.35 euro
Costum de baie turcoaz : 74,90 lei


Sutiene cu push-up

Stii deja cum sta treaba cu push-up. Este tot ce ai nevoie cand vrei sa afisezi un decolteu generos. Nu renunta la el nici cand mergi la plaja, chiar daca uneori s-ar putea sa ti se para putin incomod. Evita sutienele cu pernite din burete, dar cauta sutienele push-up cu balene.

Citește și:

Costume de baie cu push-up

Costum de baie negru: 59,90 lei

Sutiene cu imprimeu floral

Imprimeurile sunt si ele o alegere buna atunci cand vrei sa iti evidentiezi formele. O cupa cu push-up, dar si cu imprimeu floral ofera un aspect deosebit de placut bustului tau. Daca se mai adauga si bronzul... atunci clar ai succesul garantat.

Costume de baie pentru sani mici

Costum cu imprimeu floral: 89,90 lei

Sutiene cu dungi orizontale

Dungile orizontale ingrasa. Cel putin cu ideea asta am ramas de cand eram mica si ma chinuiam sa par si eu mai rotunda. Asa se intampla ca bluzele cu dungi se numara si acum printre preferatele mele. La fel si sutienele din costumele de baie.

Costume de baie colorate

Costum de baie colorat: 74,90 lei

Sutiene triunghi

Sutienele ale caror cupe sunt mici si triunghiulare, par croite special pentru tine. In cazul acestui model, cu cat este mai mic sanul, cu atat mai mic trebuie sa fie si triunghiul.

Costume de baie din doua piese

Costum de baie zebra: 74,90 lei

Citește și:

Costume de baie pentru sani mici

Sutien de baie leopard : 14.08 euro/ Slip : 16.09 euro
Sutien de baie roz: 109,90 lei/ Slip: 74,90 lei
Sutien cu imprimeu: 99,90 lei

Tie ce model de costum de baie ti se potriveste cel mai bine?

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.