Setari Cookie-uri

5 accesorii pe care sa le porti pe cap, in loc de coronitele obisnuite

Tendintele verii 2016: Accesorii minunate pe care sa le porti pe cap.

Par drept, ponytails prinse impecabil la Balmain si Chanel sau bucle lejere, naturale, “in vant” la Jonathan Saunders sau Alexander Wang. Cam acestea au fost modelele de hair-style relevante ale sezonului cald 2016, pe catwalk. Dar adevaratele vedete au fost ele, accesoriile de purtat pe cap, ce au infrumusetat opulent coafurile.

Suntem sigure ca esti regina neincoronata a tendintelor. Si suntem sigure ca adori accesoriile de cap. Cu atat mai mult in vara aceasta, cand trendurile de pe catwalk au fost atat de indraznete, puternice si pline de atitudine. Si daca esti in cautarea inspiratiei, iata 5 modele de accesorii pe care sa le etalezi cu mandrie, drept piese centrale ale tinutelor tale:

1. Voaleta – sau mai degraba neo-voaleta – devine accesoriul-statement intr-o tinuta casual, cu tenta sport sau intr-un mix romantic, suav, feminin, cu tenta Boho, alaturi de dantele si macrameuri. Vazuta la Philip Lim.

Citește și:

Voaleta nude, 21,13 euro

2. Coroanele impletite din flori si fructe – nu, nu coronitele, pentru ca accesoriile acestei veri sunt opulente; si nu CU flori ori fructe, pentru ca nu exista si alte elemente. Sunt varianta indrazneata de a stiliza un tricou basic, simplu si o pereche de jeans boyfriend, asa ca gandeste-te la turbanele purtate de cantareata de samba Carmen Miranda cand iti alegi o coroana fructat-florala. Daca esti mai “cuminte”, incepe cu o agrafa sau o brosa cu flori – si ele sunt la moda. Vazute la Dolce & Gabanna.

Coroana din flori 39, 44 euro

3. Accesoriile metalice – de la lauri, la broderii de inspiratie Baroca si pana la spini, diademele metalice pot fi strecurate in tinute business-office (alege un model fin) si mai ales in outfit-uri de seara ori casual. Cu siguranta tonul verii este auriul. Vazute la Miu Miu.

Citește și:

Accesoriu metalic 14,08 euro

4. Tiara rock & glam – pentru ca atunci cand regina e actuala, ea mai poarta si o tiara. Atunci cand lasi laurii ce amintesc de zeitele Greciei Antice acasa, poti purta cu acelasi efect WOW si o diadema rock & roll, batuta cu pietre. E so chic cu salopeta din jeans, pantaloni din piele sau camasa cadrilata. Vazuta la Saint Laurent.

Tiara rock, 11,27 euro

5. Accesoriile textile – turbane, funde romantice, esarfe drapate, panglici – fie purtate singure, fie purtate intr-un mix eclectic, ce atrage atentia in zona fetei. De exemplu, la job, poti purta o esarfa drept bandana. Daca dupa-amiaza iesi cu prietenele, adauga-i esarfei cateva flori. Si seara in club, poti impleti in coada ta, alaturi de cele mai sus mentionate si o funda sexy. Vazute la Dior.

Esarfa cu imprimeu, 69, 99 lei

Citește și:

foto prima pagina: MillaF, Shutterstock

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.