Setari Cookie-uri

3 Tinute din care sa-ti alegi preferata daca urmeaza sa mergi la o nunta

Evenimentele speciale din viata unei rude sau ale unei prietene sunt speciale atat pentru ea, cat si pentru tine. Daca sora ta, sau verisoara ta ori poate cea mai buna prietena, ori o colega de serviciu urmeaza sa se casatoreasca, atunci esti sigur in cautarea rochiei perfecte de purtat la nunta.

Cat de hotarata esti in alegerea tinutei pretioase care te va face sa iesi in evidenta exact atat cat trebuie la nunta ce urmeaza? Nu e tocmai asa usor, nu-i asa? Uf, dar ce te faci atunci cand sora ta te suna si-ti spune: “Draga mea, pana la urma, am ales sa facem nunta in aer liber!” Sau atunci cand colega ta te anunta ca nunta se va intampla la un restaurant pretentios, unde e nevoie de o tinuta sofisticata? Sa nu mai spunem de nuntile nonconformiste pe plaja, in padure, sau… pe versantul muntelui cand apune soarele. Pentru a nu te pierde cu firea cand mireasa iti da vestile acestea, ti-am pregatit 3 variante de tinute pentru fiecare scenariu posibil. Distractie placuta la nunta si pana atunci, distractie placuta la shopping:

1. Nunta clasica, la restaurant necesita o rochie cu croiala eleganta, sofisticata, dintr-o textura pretioasa. Te sfatuim sa alegi o rochie midi, ce urmareste linia corpului, dintr-o textura spectaculoasa. Mie-mi plac rochitele din dantela asortate cu stiletto metalici si un clutch simplu. Eleganta, sexy, pretioasa si confortabila in echilibru perfect.

Citește și:

Rochie midi crosetata, 81.69 euro

Stiletto metalici cu bareta, 42.25 euro

clutch auriu, 709 lei

2. Nunta in aer liber – fie ca este la cort, fie la piscina, inseamna pentru mine linii ce curg, croieli fluide si decupaje ce permit miscarile ample – pana la urma, se lasa cu dans! As alege o rochie lunga, rosie, pusa in evidenta de sandale-botina, cu barete impletite. Un clutch de tipul jewelry-box e accesoriul ce va tine locul oricarei bijuterii.

Rochie rosie cu taieturi, 59.15 euro

Sandale botina, 184.99 lei

Clutch, 519 lei

3. Nunta nonconformista are nevoie de o tinuta futurista. Asa ca o rochie avangardista, cu transparente, layere si broderie va arata minunat si daca pasesti pe nisip si daca covorul este inlocuit de frunze. In functie de eveniment, poti alege sandale fine cu bareta, intr-o textura metalica, bocanci – daca mireasa te poarta pe poteci de munte si de ce nu – tenisi daca se lasa cu picnic la padure ori in parc. In astfel de cazuri e bine sa alegi o geanta-plic cu curea sau lant.

Citește și:

Rochie maxi, 35.21 euro

Sandale fine cu bareta, 122.99 lei

Geanta plic cu curea, 169.90 lei

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.