Setari Cookie-uri

Lasa-te inspirata de tinuta Luminitei Balaban (readmymind Blog)

Visatoare, pasionata de calatorii, carti, vin, arta si online, Luminita Balaban scrie cu sufletul pentru ea si pentru cititorii readmymind Blog, si adora sa experimenteze cand vine vorba de haine.

Pe Luminita o stiu de cativa ani, virtual, prin intermediul postarilor ei! Personal, am avut placerea sa o cunosc in urma cu cateva saptamani, cand imbracata intr-o tinuta Zoot.ro, a acceptat propunerea noastra de a sta la povesti, la Braseria Cotroceni.

Cu zambetul pe buze, prinsa intre o idee si alta, intre job, blog, sedinte foto si weekend-uri in care isi rezerva putin timp pentru ea, Luminita ne-a spus povestea ei!

Top

Care este imaginea din copilarie care ti-a dictat pasii catre ceea ce faci astazi? La ce te gandesti prima data?

Imi amintesc de Jurnalul meu pe care l-am avut din clasa I pana in a IV-a. Il am si acum si este fascinant. Cred ca a fost prima mea interactiune cu “blogul”, varianta primitiva si mult mai intima.

Cum a luat nastere readmymind?

Povestea readmymind Blog incepe in 2011, cu mine intr-o perioada ceva mai trista din viata mea, din joaca, fara intentia de a fi citit de cineva, ca o metoda de a ma descarca de orice fel de energie negativa.

Citește și:

Prin ce se diferentiaza blogul tau fata de celelalte bloguri de la noi?

Prin stilul extrem de sincer si direct, prin faptul ca orice poveste ajunge pe blog vine din suflet si este extrem de personala, fara a fi ambalata in PR si fara a accepta sa mi se impuna sa scriu ceva anume, chiar si cand este vorba de o colaborare cu un brand.

Pantaloni

Care este cea mai mare provocare pe care ai avut-o de infruntat de cand ai inceput proiectul Read My Mind?

Fiecare etapa a blogului a fost frumoasa, dar nu am simtit niciodata o presiune sau o corvoada in a avea un blog. Daca ar fi fost greu nu continuam. Pentru mine este o placere sa scriu si sa impart povesti cu cei care ma citesc, indiferent de cat de obosita sunt.

O greseala din care ai avut de invatat!

Oh, cu care sa incep? Cred ca stiu atat de multe azi pentru ca am gresit enorm, pe toate planurile.

Un Style Icon in domeniul fashion!

Citește și:

Am cateva, de la noi si de la ei. De la noi imi place mult stilul Ancai Serea. De la ei o iubesc, pentru stil si naturalete, pe Chiara Ferragni.

Te rog sa te descrii in trei cuvinte!

Extrem de ambitioasa (3 cuvinte)

Un articol vestimentar la care nu ai renunta, daca ai fi pusa in situatia de a renunta la toata garderoba ta!

Geaca de piele – am o fascinatie aparte cu acest obiect vestimentar.

Cum ai descrie stilul tau verstimentar?

Eclectic – pentru ca imi place sa schimb stilul in functie de stare, de perioada a vietii, de eveniment. Nu sunt usor de convins si ador sa experimentez, chiar si cand vine vorba de haine. Poti sa ma vezi in rochita inflorata, ca apoi sa trec la pantaloni de piele cu un top si multe lanturi la gat, iar a doua zi sa port o ie cu tenisi albi.

Sandale

Ce articole vestimentare nu ar trebui sa lipseasca din garderoba unei fashioniste?

Citește și:

Nu stiu ce ar trebui sau nu, dar stiu ca eu investesc in pantofi, in genti, in ochelari de soare, in ceasuri, in jeans si in camasi. Restul sunt doar carpe si ne putem juca cu ele, fie ca sunt de la un brand celebru, fie de la un outlet.

Un articol vestimentar care nu se va demoda niciodata!

Jeans-ul.

Shoppingul online sau offline? Ce preferi, de ce?

Offline in mare parte, online daca stiu exact ce vreu, cunosc brandul, ii stiu marimile si sunt pe un shop online recunoscut si despre care nu am auzit lucruri rele.

Toscana, palarie cu boruri largi, rochie maxi. Ne poti spune o poveste cu elementele date?

El de mana, o sticla de rose, un apus in culori turbate, o rochie care cade si o palarie uitata pe scaunul de pe verada.

Pentru mai multe povesti, pe Luminita o gasiti pe readmymind Blog!

Pentru mai multa inspiratie, te invit sa vezi tinuta aleasa de Sandra (The Hearabouts)!

Citește și:

Styling & MUA : Luminita Balaban

Photo Credit: Alexandru Cristea

Hair Styling: Cosanzene

Vizionare placuta


Kudika
2 August 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.