Setari Cookie-uri

Modele de pantofi sport cu talpa groasa, pentru plimbari interminabile

Fii la inaltime! Rasfata-ti picioarele cu cele mai chic perechi de pantofi sport cu talpa groasa, care iti asigura confortul si eleganta dupa care tanjesti in timpul plimbarilor prin orasul aglomerat.

Imi sunt dragi pantofii cu toc, ma visez purtandu-i cu lejeritate in orice moment al zilei, insa si mai dragi imi sunt adidasii si tenisii, acei pantofi sport care mi-au devenit buni prieteni inca de la prima purtare.

In prezent, am o pasiune pentru pantofii sport cu talpa groasa. Imi par extrem de confortabili si ma scot din impas in orice situatie, chiar si atunci cand imi doresc sa par ceva mai eleganta.... si mai inalta.

Casual sau elegant?

M-am indragostit iremediabil de aceasta pereche de pantofiori sport! Ii vreau neaparat in picioarele mele, fie ca afara sunt 30 de grade si port o rochita dreapta, fie ca ma indrept spre birou si sunt imbracata cu o camasa alba.

Pantofi sport cu talpa groasa

Pantofi Vagabond: 410 lei

Nave spatiale?

Poate este doar imaginatia mea, dar aceasta pereche de pantofi sport se aseamana cu doua nave spatiale. Pai daca este asa, inseamna ca plimbarile mele vor fi cu adrenalina si de neuitat. I-a purta cu o rochita alba de skater sau cu o fusta in genul celor purtate de tenismene.

Citește și:

Pantofi sport cu talpa groasa

Pantofi Daisy Street: 222 lei

Visine putrede

Tot pentru o tinuta eleganta as alege si aceasta pereche de tenisi cu talpa groasa. Culoarea visinie ma duce cu gandul la zilele racoroase de toamna, cand imi imbrac rochia preferata cu un dres finut si un trenci pe deasupra.

Pantofi sport cu talpa groasa

Tenisi Pull&Bear: 165 lei

Rosu pur

Toata vara am vazut rosu in fata ochilor. Atat de mult rosu purtat de oameni in picioare, incat ma obsedeaza incaltamintea in aceasta nuanta. Asa ca i-am rugat pe cei din familie, plecati in vacanta peste hotare, sa imi caute cateva modele de tenisi si adiasi rosii. Nu m-as putea rezuma la o singura pereche.

Pantofi sport cu talpa groasa

Tenisi depurtat.ro: 65 lei

Argintiu sclipitor

Pe oriunde ajungi, asigura-te ca lasi in urma ta un strop de stralucire. Fie ca porti o bluza cu particule sclipitoare, fie ca este o rochie, o fusta sau o pereche finuta de pantofi, un astfel de articol este un must have in dulapul femeilor.

Citește și:

Pantofi sport cu talpa groasa

Pantofi depurtat.ro: 69 lei

Alb si auriu

La munca, in oras, la cumparaturi... perechea de tenisi din imagine promite sa aiba grija de picioarele tale si sa nu te incomodeze. Se poarta cu lejeritate atat in combinatie cu o rochie casual, cat si cu blugi sau pantaloni scurti.

Pantofi sport cu talpa groasa

Tenisi Faguo Fig Lone: 203,99 lei

Stil englezesc

Fetele cochete vor vrea intotdeauna sa fie altfel decat celelalte. Asa ca vor alege o pereche de pantofi care le scoate din anonimat si care le aduce o multime de complimente. Pantofii Oxford din imagine sunt o alegere potrivita pentru stilul office.

Pantofi sport cu talpa groasa

Pantofi depurtat.ro: 69 lei

Talpa platou

Pentru femeia sportiva din mine, am gasit aceasta pereche de adidasi cu talpa groasa, care, desi nu am purtat niciodata un astfel de model, recunosc ca mi-a atras atentia si mi-a placut mult. I-as incerca in combinatie cu o pereche de skinny jeans.

Citește și:

Pantofi sport cu talpa groasa

Pantofi Kappa: 299,90 lei


Tu ai gasit pana acum perechea de pantofi sport comoda, care sa te tina in putere si dupa 3 ore de mers pe jos?

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.