Setari Cookie-uri

Am gasit online cele mai atractive geci si jachete de toamna!

Ca sa nu ma mai ia toamna prin surprindere, am petrecut o jumatate de zi pe site-urile magazinelor online si am pus deoparte mai multe modele de geci, trenciuri si jachete in care sa ma cuibaresc cand temperaturile scad in termometre.

Recunosc ca abia astept sa vina toamna. Ador sentimentul care ma cuprinde cand afara este usor racoare, iar eu port in picioare perechea de pantofi preferata si ma alint intr-o jacheta calduroasa, ascultand muzica preferata in casti.

Astfel ca, sa caut online hainute de toamna este pentru mine o adevarata terapie. Si vreau sa impartasesc cu tine ce modele dragalase am gasit.

Jacheta din lana

Daca afara nu ploua, soarele este pe cer, insa termometrul indica putin peste 20 de grade, te sfatuiesc sa iei cu tine o jacheta scurta, din lana, cu buzunare, accesorizata cu un cordon in talie.

jacheta-cu-cordon

Jacheta cu cordon: 189 lei

Jacheta cu imprimeu

O plimbare romantica in parc, la bratul celui care te vede si te face sa te simti cea mai frumoasa femeie de pe Pamant, necesita un outfit la fel de romantic. Pentru ca este toamna si serile sunt cu mult mai racoroase, imbraca o jacheta cu imprimeu rosu, care se asorteaza perfect cu tonurile frunzelor cazute pe alei.

Citește și:

jacheta-cu-imprimeu

Jacheta cu imprimeu: 194,35

Poncho bej

Am avut la un moment dat o tentativa de purtare a unui poncho. Ma incanta ideea, imi place cum se vede cand alte femei il poarta, dar modelul pe care il aveam nu ma reprezenta. Acum, insa, am dat peste acesta din imagine si m-a cam cucerit la prima vedere. El este genul de care nu m-as desparti cat e toamna de lunga.

poncho-bej

Poncho bej: 129,90 lei

Mantou cu franjuri

Nu esti adepta culorii roz? Nici eu... dar asta nu inseamna ca acest mantou elegant de un roz pal nu imi incata privirea. In combinatie cu o pereche de jeansi rupti si o pereche de pantofi stiletto rezulta outfit-ul perfect pentru doamna din tine.

mantou-lung

Mantou cu franjuri: 219,90 lei

Geaca army

Aceasta geaca trebuie neaparat sa ajunga in dulapul meu! Desi este potrivita persoanelor al caror stil este casual-sport, merge la fel de bine si cu o pereche de pantofi sau botine cu toc. Trebuie doar sa indraznesti sa combini si sa ai incredere in tine!

Citește și:

geaca-army

Geaca army: 179,90 lei

Jacheta din material moale

Avem in imagine o jacheta lunga, feminina si plina de farmec, confectionata din material buclat moale, extremde usor de combinat la multe tinute, pentru diferite ocazii. Poarta-l si cu pantofi cu toc, dar si cu pantofi sport inalti.

jacheta-din-jerse-buclat

Jacheta lunga: 179,90 lei

Mantou elegant

Nici prea cald, nici prea frig. Asa este toamna: capricioasa. Dar nu-i problema daca pleci de acasa inarmata cu un mantou casual-elegant, fara captuseala, cu un croi feminin, revere elegante si incheiere cu un nasture asortat.

mantou-gri

Mantou gri: 199,90 lei

Jacheta cu aspect bomber

Gecile si jachetele de fas nu se vor demoda niciodata, asa ca ce vedem in imagine este un must-have si pentru sezonul viitor. Este o geaca cool cu aspect "bomber" trendy, realizata din material usor cu o forma super relaxanta. Se potriveste de minune cu o pereche de tenisi sau de adiasi.

Citește și:

jacheta-stil-bomber

Jacheta stil bomber: 139,90 lei

Mantou de ploaie

Desi nu este prevazut cu gluga, mantoul verde din imagine nu permite, asa cum e vorba, sa te uzi pana la piele. De un verde superb, prevazut cu guler mare, buzunare in fata si un cordon, acest mantou garanteaza ca nu va ocupa un loc degeaba in dulapul tau.

mantou-lung

Mantou lung: 169,90 lei

Trenci elegant

Stiu ca multe dintre voi accepta cu greu ideea de a purta pantaloni si cauta tot felul de combinatii care sa va permita sa imbracati rochii chiar in anotimpul geros. Vin in ajutorul vostru cu recomandarea unui trenci bej cu croiala eleganta, care se imbina perfect cu o rochie sau o fusta midi/scurta.

trenci-elegant

Trenci elegant: 233,35 lei

Geci si trenciuri de toamna

Tine in dulap o jacheta impermeabila, de preferat cu gluga, un palton elegant si o vesta (pentru zilele de toamna ceva mai calduroase). Sunt trei piese must-have ale anotimpului si care te vor face sa iubesti ploaia si adierea vantului.

Citește și:

geci-de-toamna

Jacheta impermeabila Reins: 304,99 lei

Pardesiu subtire Vero Moda: 219,99 lei

Vesta Only: 219,99 lei

Jachete de toamna

Nu stiu voi, dar eu sunt adepta bluzelor si a gecilor care imi acopera posteriorul. Insa, pentru ca prietenul meu prefera femeile... feminine, este timpul sa inlocuiesc geaca lunga cu una scurta, care sa imi sublinieze talia subtire.

jachete-de-toamna

Jacheta neagra Miss Selfridge: 239,99 lei

Jacheta subtire Dorothy Perkins: 199,99 lei

Jacheta bomber Vero Moda: 174,99 lei

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.