Setari Cookie-uri

Ai silueta generoasa? Iata 3 rochii in tendinte pentru toamna/iarna pentru tine!

Stim ca nu toate ne incadram in 90-60-90 si mai stim ca toate suntem frumoase si feminine. Si ce e mai feminin daca nu o rochie?

Astazi vorbim despre frumusete, indiferent de marimea de la haine. Vorbim despre femininate, indiferent de sezon. Si pentru ca o rochie bine aleasa are minunatul rol de a sculpta silueta, azi vorbim despre ce modele de rochii sa alegi pentru toamna/iarna 2016-2017, daca esti o femeie cu forme.

Croiala retro

Rochia cu croiala retro este exact ceea ce iti doresti pentru un efect de alungire a siluetei. Atentie: evita croiala-lalea si alege un model conic. Daca ai cateva kilograme in zona taliei, evita accesorizari de genul curelelor. Extra pont: cizmele lungi in tonul rochiei vor crea impresia de corp zvelt.

Rochie retro: 46.67 euro (asos.com)

Rochia fara talie

Rochia croita fara talie, usor evazata, fluida va face minuni, dand impresia de silueta zvelta. Poart-o cu T-shirt basic, alb pe dedesubt, sa fii la moda si neaparat cu tocuri.

Citește și:

Rochie gri: 40 euro (asos.com)

Rochia Brit Style

Un efect de trompe l’oeil (pacalire a ochiului) il are imprimeul cadrilat. Patratelele tartanului vor ascunde micile imperfectiuni ale siluetei, cu atat mai mult in miscare. Asa ca poarta cu incredere rochia Brit Style din tartan in toamna ce urmeaza.

Rochie tip camasa: 23.33 euro (asos.com)


La sfarsit, iata cateva DON’TS daca ai forme: evita catifeaua, volanele si pliseurile, chiar daca sunt must-have al sezonului ce urmeaza! Focuseaza-te pe insertii de dantela, bine-plasate, asimetrii ce ajuta la alungirea siluetei (nicidecum cele cu volume) si decolteuri in V.

Pana la urma, alegem din tendinte ce ni se potriveste, nu-i asa?

Sursa Foto FrontPage: unsplash.com

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.