Setari Cookie-uri

Ce gasim online in materie de ghete, botine si cizme scurte

Dupa cum ai observat, am inceput pregatirile de toamna! Daca cu jachetele ne-am convins cat de cat, e timpul sa cautam prin magazinele de incaltaminte perechea potrivita pentru sezonul ploios.

Asa cum ma asteptam, pe internet am gasit tot ce imi doresc chiar si in materie de incaltaminte! Cele mai frumoase si accesibile perechi de botine si ghete pentru toamna le-am gasit in magazinele online, la o rapida rasfoire a acestora.

Orice model, orice culoare, orice material, orice imprimeu si pentru orice buzunar. Pe toate le gasesti!

Ghete din piele naturala

Produsele din piele naturala nu sunt cele mai ieftine, insa odata ce ai incaltat o pereche de pantofi sau ghete din piele naturala, cu greu o sa mai accepti in picioare alt material. Si o sa intelegi de ce pielea naturala costa atat de mult.

ghete-din-piele-naturala

Ghete cu catarame Rule One London Verne: 234,99 lei

Botine Tamaris: 339,90 lei

Ghete negre Tamaris: 319,99 lei

Ghete joase

Ghetele joase se numara de ceva timp printre favoritele doamnelor si domnisoarelor. Se potrivesc de minune cu skinny jeans, boyfriend jeans, fuste, rochii si se pot purta primavara si toamna, dar si in zilele domoale de iarna. Profita de ele indiferent daca esti adepta stilului casual sau a celui elegant.

Citește și:

ghete-joase

Botine Big Star: 219,90 lei

Ghete bej: 89 lei (depurtat.ro)

Botine negre: 199,99 lei (answear.ro)

Ghete cu siret

Imi plac mult ghetele cu sireturi. Au un look aparte si ofera stabilitate picioarelor mele. Imi place ca odata stranse sireturile, ghetele capata o alta forma pe piciorul meu, dar la fel de interesante mi se par si incaltarile ale carora sireturi se lasa libere.

ghete-cu-siret

Ghete cu siret din piele naturala: 319,90 lei (answear.ro)

Ghete Tamaris visinii: 279,99 lei

Ghete negre cu siret: 99 lei (depurtat.ro)

Botine cu toc

Ne-am obisnuit (sau poate doar eu fac asta) sa nu ne stresam prea tare cu outfit-ul atunci cand se anunta o zi ploioasa. Imi prind repede parul, trag o pereche de blugi pe mine, un tricou, o pereche de adidasi impermeabili in picioare si am plecat la drum. Dar nu as vrea sa se mai intample asta, motiv pentru care am sa aleg pentru toamna asta niste botine cu toc gros care sa imi permita sa ma misc repede.

Citește și:

botine-cu-toc

Cizme cu franjuri: 89 lei (depurtat.ro)

Cizme scurte maro: 227 lei

Botine Big Star: 239,90 lei

Tie ce tip de incaltaminte ti se potriveste?

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.