Setari Cookie-uri

Lasa-te inspirata de tinutele Ameliei Ciurica (Cosanzene.ro)

Departe de oras, la mare, pe plaja din Tuzla, am stat de vorba si am schimbat tinute Zoot.ro cu Amelia Ciurica, cunoscuta in mediul virtual datorita comunitatii iubitoarelor de cosite, Cosanzene.ro.

Incarcate cu bunatati de la Zoot.ro, dupa o saptamana aglomerata, am uitat de oboseala si ne-am imbarcat pe Autostrada Soarelui, nerabdatoare sa prindem rasaritul in Tuzla.


De aceasta data o avem ca invitata pe Amelia Ciurica, care alaturi de sora ei, ne insenineaza zilele cu cosite desprinse parca din cartile copilariei.

Pentru ca o tinuta de poveste cere un par de Cosanzeana, te invitam sa o cunosti pe Amelia:


Care este imaginea din copilarie care ti-a dictat pasii catre ceea ce faci astazi? La ce te gandesti prima data?

Nu m-am gandit niciodata ca voi ajunge aici; imi amintesc ca in liceu parintii mei mi-au aratat o compunere pe care o scrisesem in primii ani de scoala si ei au pastrat-o, in care spuneam ca atunci cand voi fi mare voi fi judecatoare. Acesta este unul dintre motivele pentru care am ales sa fac Dreptul. Insa cum drumurile vietii sunt atat de intortocheate incat nici daca ai vrea nu ai avea cum sa le dai de cap, timpul a trecut si acum sunt aici.

Citește și:

Palarie


Cum a luat nastere ideea blogului Cosanzene?

Stii cand un lucru se intampla fara sa fie planuit? Asa am creat Cosanzene, proiectul nostru de suflet. Intotdeauna mi-a placut sa fac impletituri si poze (muuulte poze), asa ca m-am gandit cum ar fi daca as putea crea o comunitate, un loc in care fetele cu aceeasi pasiune ca a mea sa "isi dea intalnire", sa se inspire si sa impartaseasca idei.

Rochie


Prin ce se diferentiaza blogul tau fata de celelalte bloguri de la noi?

Cosanzene.ro este primul blog din Romania axat pe ingrijirea si aranjarea parului; pe aceasta platforma veti gasi tutoriale cu cele mai frumoase impletituri, sfaturi, idei de coafuri, recenzii de produse. In doar un an de la aparitie, Cosanzene a devenit un loc de inspiratie intre prietene, o pagina unde stii ca vei gasi tot ce te intereseaza despre intretinerea parului.

Citește și:

Rochie


Care este cea mai mare provocare pe care ai avut-o de infruntat de cand ai inceput proiectul Cosanzene?

Timpul :))

Esarfa


O greseala din care ai avut de invatat!

Nu pot spune ca au existat greseli ci doar situatii ce s-au transformat in experiente si care au adus schimbari frumoase in viata mea.

Bratara


Un Style Icon in domeniul fashion!

Victoria Beckham.

Te rog sa te descrii in trei cuvinte!

Cosanzeana, boema, zen.

Un articol vestimentar la care nu ai renunta, daca ai fi pusa in situatia de a renunta la toata garderoba ta!

Rochiile din dantela :D

Rochie


Saptamana viitoare te asteptam cu cea de-a doua parte a interviului! Nu rata intalnirea, pentru ca Amelia ne recomanda cateva produse de ingrijire a parului si ne arata doua moduri usoare de a ne coafa cositele.

Pentru finalul proiectului ti-am pregatit un pictorial Zoot.ro, pe aeroportul din Tuzla, pentru ca avem dor de duca, spre noi proiecte inspirationale, pentru voi si pentru noi!

Citește și:



Credit Foto: Alexandru Cristea

Styling: Alexandra Ungureanu

MUA: Iulia Roman

Hair Styling: Cosanzene

Vizionare placuta


Kudika
24 August 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.