Setari Cookie-uri

Aceste modele de umbrele te vor face sa iubesti ploaia!

Sunetul cristalin al picaturilor de ploaie pe materialul umbrelei m-a transformat intr-o fana a ploii si a umbrelelor. Am cautat in magazinele online, iar modelele pe care le-am gasit m-au lasat fara cuvinte.

Stim deja ca atunci cand vrem sa fim impecabile din cap pana in picioare este musai sa fim atente si la cel mai mic detaliu vestimentar.

Daca cizmele de ploaie le-am asortat cu jacheta impermeabila si geanta, atunci trebuie sa luam in calcul si umbrela, fara de care zilele ploioase ar fi pline de nervi si dezamagiri.

Incerc sa va vin in ajutor cu cateva modele dragalase de umbrele care pe mine m-au fascinat.

Umbrele cu imprimeuri deosebite

Nu lasa o ploaie sa iti strice ziua! Ia cu tine o umbrela cu model deosebit si zambeste-le celor din jur in ciuda picaturilor reci care incearca sa iti strice coafura.

Umbrele pentru femei

Umbrela pliabila albastra Tom Joule Brolly: 139,99 lei (zoot.ro)

Umbrela cu imprimeu floral: 89 lei (asos.com)

Umbrela cu imprimeu de dantela: 107 lei (asos.com)

Umbrela neagra cu pupici: 107 lei (asos.com)

Umbrele transparente

Imi plac in mod special umbrelele transparente pentru ca imi ofera posiblitatea de a observa cerul si de a admira dansul picaturilor de ploaie. Ma fac sa radiez si mai tare de fericire, pentru ca, asa cum v-am mai spus si in materialele precedente, pe mine ploaia ma binedispune si ma incarca cu energie pozitiva.

Citește și:

Umbrele transparente

Umbrela transparenta cu panorama Berlinului: 76,99 lei (zoot.ro)

Umbrela transparenta cu buline colorate: 84,99 lei (zoot.ro)

Umbrela transparenta cu dantela rosie: 59,90 lei (zoot.ro)

Umbrele colorate

Lasa starea de bine pe care o ai sa se transmita nu doar prin vorba si comportament, ci si prin hainele pe care le imbraci si accesoriile pe care le porti si le ai cu tine. O umbrela rosie sau cu imprimeuri colorate va transmite celor pe langa care treci ca esti o persoana optimista careia ploaia nu ii influenteaza starea.

Umbrele colorate

Umbrela cu imprimeu floral: 22,90 lei (kalapod.ro)

Umbrela clasica rosie: 24,21 lei (emag.ro)

Umbrela romantica cu imprimeu: 26,90 lei (kalapod.ro)

Umbrele elegante

Da, si o umbrela poate fi eleganta. Imprimeul in carouri sau umbrela clasica neagra sunt modele care se potrivesc de minune cu o tinuta office. Nu o sa te condamne nimeni daca in interiorul uneia dintre ele se va observa subtil un cer senin.

Citește și:

Umbrele unisex

Umbrela neagra cu cer senin pe interior: 129 lei (emag.ro)

Umbrela neagra cu maner scurt: 64,99 lei (zoot.ro)

Umbrela unisex in carouri albastre: 23,90 lei (kalapod.ro)

Sper ca prin intermediul materialului meu sa te fac si pe tine sa privesti ploaia si zilele innorate cu alti ochi si sa le imbratisezi cu drag in fiecare dimineata!

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.