Setari Cookie-uri

Tinute de Cosanzeana!

Fetelor, asa cum am promis, saptamana asta revenim cu cea de-a doua parte a interviului cu Cosanzeana noastra si punem, odata cu acest material, punct proiectului nostru inspirat de Zoot.ro si de fetele talentate din bloggosfera romaneasca.

Pentru ultimul material ne-am ales tema zborului, si am mers pe Aeroportul din Tuzla, un loc in care am fost primiti cu caldura de oameni minunati.

De ce tema zborului? Pentru ca ne dorim sa zburam mai sus, spre alte zari, spre alte proiecte inspirationale pentru voi.

De aceasta data, Cosanzeana probeaza doua tinute Zoot.ro, croite parca din martipan, ne invata cum sa avem grija de parul nostru si ne spune o poveste!


Shoppingul online sau offline? Ce preferi, de ce?

Online. Nimic nu se compara cu probatul hainelor in confortul propriei locuinte, asa ca shoppingul online functioneaza cel mai bine pentru mine.

Ochelari de soare


Te rog sa ne recomanzi cateva produse pentru ingrijirea parului!

O masca naturala (v-o recomandam pe cea pe care noi o folosim de luni intregi, serumul Cristalli Liquidi de la Alfaparf si tratamentul Diaboost de la Nioxin.

Citește și:

Rochie


2 moduri usoare de a-ti aranja parul!

Impletitura fara elastice sau agrafe de par si, preferata mea, fishtail braid.

Cosite, apus, oglinda. Ne poti spune o poveste cu elementele date?

Ai ales doua dintre cele mai frumoase lucruri din viata mea: impletiturile si apusurile. Pe sfarsit de vara, pe veranda unei casute de pe plaja, in timp ce apusul Soarelui picteaza cerul in culori desavarsite, ce se reflecta in oglinda apei, o Cosanzeana isi impleteste visurile in timpul ce vantul ii mangaie cositele.

Fusta


Esarfa cu imprimeu colorat

Esarfa roz cu imprimeu colorat, accesoriul perfect pentru zilele calduroase de vara, dar usor de asortat la un outfit de toamna.

Esarfa


Body Miss Selfridge roz

Body roz prafuit, feminin si elegant, cu decolteu adanc, in V, usor de asortat fustelor din colectia personala, dar si cu perechea de blugi preferata.

Citește și:

Body

Fusta midi Closet mov

Fusta asimetrica, cu talia inalta si model in clos. Poart-o la bal, la o cina romantica, sau la birou, cu un tricou si o pereche de tenisi.

Fusta


In speranta ca zborul alaturi de noi a fost lin, ne revedem pe alta pista, cu alti oameni talentati si cu tinute care sa ne complimenteze frumusetea si sa ne bucure sufletul!

Pentru mai multa inspiratie, te invitam sa vezi ce poarta Cosanzenele la mare!


Styling si Coordonator proiect: Alexandra Ungureanu

Credit Foto: Alexandru Cristea

MUA: Iulia Roman

Hair Styling: Cosanzene

Vizionare placuta


Kudika
29 August 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.