Setari Cookie-uri

Fara suparare din partea miresei! Cum sa fii cea mai frumoasa invitata de la nunta!

Magazinele online m-au surprins placut cu modelele de rochii pe care le putem purta la o nunta. Sunt ieftine, sunt de calitate si au capacitatea de a te face sa te simti din povestile cu printi si printese.

Sa aleg rochia cu care ma imbrac la o nunta este una dintre cele mai grele sarcini pe care mi le poti da. Intotdeauna mi-a provocat dureri de cap, pentru ca mi-am dorit sa fiu speciala si, de ce sa nu recunosc, cea mai frumoasa dupa mireasa.

Ma pregatesc acum pentru nunta surorii iubitului meu. Nu mai am mult timp la dispozitie si nici timp sa alerg prin magazine, asa ca m-am pierdut prin magazinele online in cautarea rochiei perfecte. Modele pe care le-am gasit m-au complicat si mai mult, pentru ca sunt atat de multe si de frumoase, incat nu stiu pe care o aleg.

Rochie din voal fin

M-ar ajuta sa ma simt ca o printesa din povesti aceasta rochie din voal fin. Partea de sus este confectionata din dantela si este brodata cu pietre si margele, iar fusta, prevazuta cu crapatura in fata, pastreaza alura eleganta si sofisticata.

Rochii de nunta: rochie-din-voal-fin-cu-bust-dantela-si-fusta-despicata

Rochie din voal fin cu bust din dantela: 419 lei (missgrey.ro)

Citește și:

Rochie eleganta din dantela albastra

Daca vrei sa atragi chiar toate privirile asupra ta, indrazneste sa imbraci la nunta la care ai fost invitata modelul de rochie tip sirena! Eu nu as sta prea mult pe ganduri si m-as afisa mandra tare la bratul iubitului imbracata in aceasta rochie superba din dantela.

Rochii de ocazie: rochie-lunga-din-dantela

Rochie lunga din dantela: 259 lei (zonia.ro)

Rochie de seara cu umerii goi Ana Radu

Ca as fi domnisoara de onoare, ca as fi nasa, ca este prietena mea cea mai buna cea care se casatoreste... asta este rochia pe care as vrea sa o port atunci cand stiu ca joc un rol important la nunta si trebuie sa arat impecabil.

Rochii de seara: rochie-lunga-cu-umerii-goi

Rochie lunga cu umerii goi Ana Radu: 1099 lei (starshiners.ro)

Rochie eleganta cu umerii goi

Pentru o nunta la care cunosc doar mirii, as alege sa port o rochie simpla, eleganta, dar care sa ii faca pe toti sa se intrebe "cine este aceasta femeie?!". Asa ca am pus ochii pe un model de rochie albastru, lung, cu maneci, dar cu umerii goi. Va garantez ca rezultatul o sa fie cel asteptat!

Citește și:

Rochii lungi: rochie-abastra-cu-umerii-goi

Rochie lunga cu umerii goi: 389 lei (starshiners.ro)

Rochie cu decolteu in V

Inca un model de rochie pentru nunta la care nu cunosc pe nimeni, dar vreau sa ma tina minte toti invitatii. Scoate silueta in evidenta, este neagra, este lunga, este eleganta, este misterioasa, este... fara doar si poate, o rochie perfecta.

Rochii lungi de seara: rochie-de-seara-neagra

Rochie neagra, lunga: 269 lei (zonia.ro)

Rochie de seara cu un umar descoperit

Ma dau in vant dupa rochiile cu un umar dezgolit. Imi place sa pastrez o doza de mister si sa las doar putin la vedere, asa ca nu ma deranjeaza sa fiu acoperita din cap pana in picioare de o rochie din material fin si doar un umar sa fie descoperit.

Rochii lungi: rochie-lycra-neagra-de-seara

Rochie lunga cu un umar descoperit: 159 lei (zonia.ro)

Rochie decorata cu plasa si broderie

Dupa cum spuneam, o rochie tip sirena aduce toata atentia asupra ta. Trebuie sa ai atitudinea potrivita pentru a o purta, mai ales cand ai de-a face cu un model indraznet cum este cel din imagine: material lycra, plasa neagra, aplicatii brodate si crapatura in fata.

Citește și:

Rochii de seara: rochie-lunga-cu-plasa-si-dantela

Rochie albastra cu plasa si broderie: 89 lei (wildfashion.ro)

Rochie midi cu dantela

Nu sunt o fire prea indrazneata cand vine vorba de hainele pe care le imbrac, insa cred ca mi-am gasit rochia pe care o voi purta la nunta. Latino style - exact cum imi place mie, negru elegant, sexy si romantica - asta imi doresc de la rochia pentru nunta din toamna asta.

Rochii de nunta: rochie-midi-cu-dantela

Rochie midi cu dantela: 280 lei (priveboutique.ro)

Rochie lunga cu spatele gol

Daca esti o femeie inalta, poarta fara retineri rochiile lungi, eventual cu trena, si cu spatele gol! Se potrivesc de minune cu silueta ta si o sa fii vedeta noptii, fara suparare din partea miresei (ea deja este luata).

Rochii cu spatele gol: rochie-maxi-din-dantela-cu-spatele-gol

Rochie maxi din dantela: 189 lei (priveboutique.ro)

Rochie bordo din voal

Fii o regina! Nu printesa, ci regina! Radiaza de fericire, de iubire si de optimism intr-o rochie lunga, din voal, de culoare bordo! Este atitudinea necesara cu care trebuie sa te inarmezi la orice nunta ai merge!

Citește și:

Rochii lungi de nunta: rochie-lunga-bordo

Rochie lunga bordo: 409 lei (misgrey.ro)

Rochie bordo cu aplicatii

O rochie deosebit de frumoasa careia caut sa ii fac loc in dulapul meu. Aplicatiile din partea de sus fac din acest model unul cu totul si cu totul special, iar eu nu am mai vazut pana in prezent acest tipar.

Rochii de nunta: Rochie bordo cu aplicatii

Rochie lunga cu aplicatii: 149 lei (dyfashion.ro)

Rochie rosie cu maneca lunga

Cu o rochie rosie la nunta nu ai cum sa dai gres. Inca o data, modelul din imagine mi se pare potrivit pentru nuntile la care cunosti prea putine persoane si o sa petreci mai putin timp pe ringul de dans.

Rochii elegante: Rochie rosie cu maneca lunga

Rochie rosie Atmosphere: 340 lei (inpuff.ro)

Rochie cu trena

Wow! Asta este o rochie pentru femeile adevarate, femeile sigure pe ele, care merg intotdeauna cu spatele drept si capul sus. Este un model superb in nuante de argintiu, cu paiete turcoaz si fundita la spate.

Rochii de nunta: Rochie cu trena si imprimeu

Rochie cu trena: 199 lei (dyfashion.ro)

Citește și:

Rochie cu dantela rosie

Daca te pregatesti sa mergi la o nunta unde sunt invitate toate rudele tale, de la mic la mare, atunci ai face bine sa porti o rochie care sa le arate latura ta serioasa, eleganta si feminina. Rochia lunga si rosie reuseste sa imbine toate aceste trei laturi.

Rochii din dantela: Rochie rosie cu dantela

Rochie rosie cu dantela: 369 lei (dyfashion.ro)

Rochie galbena cu maneci din voal

Rar am vazut o femeie imbracata in rochie galbena la nunta. Asta inseamna ca este un motiv intemeiat sa fii tu cea care face miscare, astfel te asiguri ca nimeni nu o sa mai fie imbracata ca tine.

Rochii scurte de nunta: Rochie galbena

Rochie cu maneci din voal: 269,5 lei (inpuff.ro)

Rochie neagra cu dantela alba

Unei femei elegante ii sta bine cu o rochie la fel de eleganta. Fii o adevarata doamna in aceasta rochie midi, de culoare neagra, scosa din banal de dantela alba.

Rochii scurte: Rochie neagra cu dantela alba

Rochie neagra cu dantela alba: 239.5 lei (inpuff.ro)

Citește și:

Sper ca te-a ajutat articolul meu, iar de acum cautarea rochiei pentru nuntile care urmeaza sa fie mai usoara. Eu cu siguranta mi-am usurat munca!

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.