Setari Cookie-uri

Perfectionista, pudica si timida. Cu ce se imbraca o Fecioara?

Femeia fecioara este atrasa de perfectiune, dar este timida si pudica. Este inteligenta si sexy, dar se ajunge cu greu la inima ei. Daca te-ai regasit in aceasta mica descriere, atunci afla ca materialul acesta iti este dedicat!

Femeia fecioara stie ce vrea de la ea, de la un barbat si de la viata. Este cu picioarele pe pamant, desi iubeste cu pasiune, si este foarte atenta cand vine vorba de aspectul ei fizic.

Look-ul ei este impecabil, iar atentia pe care o acorda ea hainelor spera sa fie aceeasi pe care o ofera si ceilalti tinutelor pe care si le aleg. In fata ei nu trebuie sa apari niciodata cu hainele sifonate.

Trenci negru elegant

Toamna ar trebui sa ai mai multa grija de sanatatea ta. Este un anotimp capricios, asa ca si vremea o sa fie schimbatoare si inselatoare. Tine la vedere un trenci negru care sa te protejeze in zilele ploioase si cu vant.

Trenci negru

Trenci negru: 189,90 lei (bonprix.ro)

Camasa alba

Inzestrata cu bun gust si un intelect bine dezvoltat, cel mai bine ti se potrivesc outfit-urile office si elegante. Camasa alba trebuie sa fie pentru tine una din cele cinci piese vestimentare care nu au voie sa lipseasca din garderoba oricarei femei.

Citește și:

Femeia fecioara: Camasa alba cu funda neagra

Camasa alba Vero Moda: 129,90 lei (answear.ro)

Fusta cu imprimeu floral

Culorile zodiei tale sunt cele ruginii de toamna, verdele curat, albastrul cerului si galbenul stralucitor. Adauga tinutei tale o fusta midi cu imprimeu floral, verde pe alb, pentru o doza in plus de optimism.

Fusa midi vedere cu alb si imprimeu floral

Fusta Apricot cu imprimeu floral: 174,99 lei (zoot.ro)

Pantofi eleganti si geanta office

Intreaga ta tinuta este gata si, garantat, potrivita caracterisicilor zodiei tale, daca ii adaugi o pereche de pantofi din piele cu toc mic si o geanta neagra mare si incapatoare. Ai un outfit demn de caracterul tau serios, constincios si ordonat.

Cum sa te imbraci daca esti fecioara

Pantofi cu toc mic: 549,90 lei (ecco-shoes.ro)

Geanta neagra Desigual: 359,99 lei

Tu cat de mult te regasesti in caracteristicile zodiei tale?

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.