Setari Cookie-uri

Nu lasa ploaia sa iti strice fericirea! Intampin-o cu super gecile de ploaie!

O pereche de cizme din cauciuc si o jacheta impermeabila, care sa te fereasca de ploaie, dar si de frig si de vant, te vor face sa radiezi de fericire si optimism chiar si in cele mai mohorate dimineti.

Iubesc toamna exagerat de mult, insa stiu sigur nu s-ar fi intamplat asta daca nu m-as fi inarmat pentru vremea ei capricioasa cu o pereche de cizme de ploaie si 1-2 geci care sa opreasca picaturile de apa sa treaca prin haine.

Nu ma intelegeti gresit, iubesc si ploaia, dar nu imi permit sa stau o zi intreaga la birou uda pana la piele.

Entuziasmata ca in sfarsit a venit toamna, m-am apucat sa caut prin magazinele online alte modele de geci si jachete, poate fac loc uneia dintre ele in dulapul meu.

Geaca scurta

O geaca practica, care isi indeplineste cu succes atributiile, este acest model de geaca scurta cu teddyfleece. Ce inseamna asta? Inseamna ca poate fi purtata fara griji chiar si iarna, in zilele blande, pentru ca materialul din care este confectionata te apara de ploaie, vant si frig.

Geci de ploaie: Geaca outdoor

Geaca outdoor: 219,90 lei (bonprix.ro)

Palton de ploaie

Iata paltonul perfect pentru o dimineata de toamna cu multa ploaie si vant. Nu trebuie sa iti faci griji de nimic daca pleci de acasa inarmata cu paltonasul tau impermeabil si o pereche de cizmulite din cauciuc. Nici macar geanta nu iti trebuie, pentru ca buzunarele sunt suficient de mari incat sa iti incapa si telefon, si portofelul.

Citește și:

Geci de ploaie: palton impermeabil

Palton impermeabil: 269,90 lei (answear.ro)

Jacheta Boohoo

Jachetele de ploaie se potrivesc oricarui stil, asa ca nu trebuie sa te ingrijorezi ca ploaia o sa iti strice tinuta eleganta. Chiar daca te-ai incaltat cu o pereche de botine si porti o rochie mulata, nu-ti uita jacheta de ploaie in cuier.

Jachete de ploaie: jacheta impermeabila scurta

Jacheta impermeabila Boohoo: 407 lei (maxine.ro)

Jacheta Forever 21

O jacheta de ploaie de la Forever 21?? Clar trebuie sa o am! Unde mai pui ca este fix pe gustul meu, ceva mai sport, neagra si lunga. Se supara cineva daca imi petrec toata toamna in ea?

Jachete de ploaie: jacheta lunga Forever 21

Jacheta Forever 21: 382 lei

Geci si jachete de ploaie

Avem o parka gri, o geaca scurta cu gluga roz si o geaca adorabila cu buline. Toate cu gluga, toate impermeabile. Pai cum sa nu astepti cu nerabdare o zi ploioasa doar ca sa iti scoti in lume cea mai frumoasa geaca?

Geci de ploaie

Parka impermeabila: 304, 99 lei (zoot.ro)

Citește și:

Geaca sau jacheta de ploaie se poate purta in combinatie cu blugi, fuste, rochii, sarafane, pantofi, adidasi, tenisi, botine si cizme.

Sursa Foto Front Page: shutterstock.com

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.