Setari Cookie-uri

Rochii din dantela: Lasa-te purtata in povestile romantice de altadata

Rochiile cu si din dantela sunt la mare cautare in zilele noastre, asa ca am pregatit o lista cu cateva modele pe care le poti purta atat la ocazii, cat si intr-o zi normala in care vrei sa te simti deosebita.

Nu te speria daca in garderoba ta se regasesc prea multe piese vestimentare cu si din dantela. Este normal sa iti placa... plac tuturor!

Dar daca inca nu ai imbracat una ca sa vezi cum se simte si cum se vede, am pregatit pentru tine cateva modele in care sa te inchipui ca esti imbracata.

Rochia cu spatele gol

O rochie neagra din dantela, mulata si cu spatele gol nu poate insemna decat o aparitie fascinanta si o serie de complimente ce te vor face sa rosesti. Imbrac-o cand mergi la o nunta, la o petrecere sau chiar intr-un club.

Rochii de ocazie: Rochie din dantela cu spatele gol

Rochie din dantela: 219 lei (starshiners.ro)

Rochia midi

Rochia midi este cea mai buna prietena a mea. Din punctul meu de vedere, este modelul de rochie care se impaca bine cu toate femeile, chiar si cu cele care sunt fortate sa renunte la pantaloni in zilele speciale. Avem in fata o rochie eleganta de petrecere, cu broderie bordo si decolteu generos.

Citește și:

Rochii de seara din dantela: Rochie midi bordo

Rochie bordo: 309 (missgrey.ro)

Rochia din dantela alba

Daca vrei sa te simti cu totul si cu totul speciala, poarta o rochie alba la petrecerea la care mergi. Bineinteles, nu si la o nunta, acolo unde doar mireasa trebuie sa straluceasca in rochia ei alba. Exemplul de fata merge purtat intr-o noapte care vrei sa fie de neuitat.

Rochii din dantela: Rochie cu dantela alba

Rochie midi: 399.5 (chanttal.ro)

Rochia cu trena

Rochia cu trena are nevoie de o deosebita atentie. In primul rand la drumul pe care mergi, dar si la atitudinea cu care o porti. O astfel de rochie iti da putere, te face irezistibila, iti pastreaza zambetul pe buze si atrage privirile tuturor. Poart-o ca atare!

Rochii lungi de seara: Rochie cu trena

Rochie lunga de seara: 889.5 lei (chantall.ro)

Rochia baby doll

Rochia baby doll este cea care iti da libertatea sa fii o copila inocenta captiva intr-un trup seducator. Daca tie o sa iti dea tendinta sa te simti inocenta si inofensiva, pe cei care te vor privi ii va impinge la pacat. Iti asumi sa porti acest model la nunta celei mai bune prietene?

Citește și:

Rochii din dantela: Rochie scurta mov

Rochie cu dantela lila: 499 lei (maxine.ro)

Rochia cu crapatura

Ai incredere in tine si imbraca rochia cu crapatura la urmatorul eveniment de pe lista ta! O crapatura sexy si o trena te va transforma intr-o femeie invincibila, care stie exact ce vrea de la viata.

Rochii cu dantela: rochie lunga neagra

Rochie lunga: 369 lei (starshiners.ro)

Rochia casual

Iata si o rochie din dantela neagra pentru care nu trebuie sa astepti seara sau un eveniment anume ca sa o porti. Acest model elegant este potrivit si pentru o intalnire pe timp de zi sau, de ce nu, o zi obisnuita la birou, cand vrei sa le arati tuturor ca te simti bine in pielea ta.

Rochii din dantela: Rochie neagra casual

Rochie neagra din dantela: 179,90 lei (answear.ro)

Dantela pentru orice stil

Indiferent care ti-ar fi stilul vestimentar, o rochie din dantela tot trebuie sa pastrezi in sifonier. La o nunta tot vei fi invitata, iar atunci cand nu o sa stii cu ce sa te imbraci, rochia din acest material de regine o sa te salveze.

Citește și:

Rochii din dantela

Rochie mulata bleu: 207 lei (maxine.ro)

Rochie de ocazie albastra: 219,99 lei (zoot.ro)

Rochie midi albastra: 174,99 lei (zoot.ro)


Asadar, daca inca nu ai inclus in garderoba ta o rochie din dantela, este timpul sa o faci! Sa nu imi spui mai tarziu ca nu ai stiut cat este de magica si ca iti pare rau ca nu ai purtat una mai devreme!

Sursa Foto Front Page: shutterstock.com

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.