Setari Cookie-uri

Back to school! Cum sa te deosebesti de colegii tai!

Scoala abia a inceput, dar pe multe sunt sigura ca le-a luat prin surprindere si le-a prins nepregatite. Parcurge rapid materialul si vezi ce iti poti cumpara pentru ca anul asta sa fii cea mai tare din curtea scolii!

Imi aduc aminte cu drag inceputurile anilor scolari, cand ma prezentam in fata colegilor cu ghiozdan nou, haine noi si perechea de incaltari care ma facea sa ma simt bine in pielea mea. Era, intr-adevar, o parada a modei... ceva mai modesta decat in 2016.

De dragul acestor amintiri am strans in acest material cateva produse pe care le-as purta mandra tare la scoala si cu care sunt sigura ca as face impresie buna in fata profesorilor.

Ghiozdan din piele

Nu puteam incepe altfel prezentarea decat cu un ghiozdan simpatic care sa gazduiasca atat cartile si caietele, cat si celelalte accesorii fara care o tanara nu iese din casa.

Gandeste-te si la colegii tai si fa-le ziua mai frumoasa cu ajutorul unui ghiozdan cu detalii haioase.

Ghiozdan din piele

Ghiozdan Forever21: 256 lei (mycloset.ro)

Rochie de scolarita

Carourile m-au dus cu gandul intotdeauna la scoala si asta nu este intamplator, ci pentru ca majoritatea uniformelor a fost din material cu model in carouri.

Citește și:

Cat inca mai este cald, fa-le o impresie buna profesorilor purtand o rochie cuminte, prevazuta cu guler (asa cum le place lor, fara decolteuri) si buzunare.

Rochie in carouri

Rochie Fofy: 175 lei (starshiners.ro)

Camasa cu bluza

Impusca doi iepuri dintr-un foc! Asta inseamna achizitionarea unei camasi care vine la pachet cu un pulovaras in dungi, modelul perfect care te ajuta sa dai bine in fata profesorilor.

Te sfatuiesc, totusi, sa asortezi bluza cu o lectie invatata si atentie la ore.

Camasa albastra cu pulover in dungi

Camasa cu bluza: 99,90 lei (bonprix.ro)

Sacou negru

Profesorilor le plac elevii care au o tinuta vestimentara curata si simpla. Daca optezi pentru un sacou negru in timpul orei cu cel mai dur profesor, iti garantez ca ii vei castiga simpatia.

Plus ca, sacourile sunt la moda si se vede foarte bine chiar daca porti un ghiozdan din piele in spate.

Sacou negru

Sacou Mexx negru: 249 lei (fashiondays.ro)

Citește și:

Pantaloni skinny

La inceput de an scoalar, poarta culorile vibrante ale toamnei.

O pereche de pantaloni skinny de culoare visinie o sa te binedispuna si o sa te pregateasca de plimbarea de dupa terminarea cursurilor.

Pantaloni skinny

Pantaloni Medicine: 129,90 lei (answear.ro)

Fusta de blugi

Sincer, de cand nu ai mai purtat o fusta de blugi? Au trecut ceva ani buni, nu-i asa?!

Eu zic ca este bine sa o scoti de la naftalina sau sa ii faci loc rapid uneia in gaderoba ta. Fustele de blugi inca se poarta si sunt potrivite pentru un outfit cuminte cu care sa te afisezi la scoala.

Fusta de blugi

Fusta midi Dorothy Perkins: 149,99 lei (zoot.ro)

Jacheta bomber

Jachetele bomber (jachetele de aviator) sunt in trend toamna asta. Acestea au aparut in timpul celor doua razboaie mondiale si erau folosite de pilotii de avion pentru a se incalzi.

Fii diferita de colegii tai si alege un model cu imprimeu floral.

Citește și:

Jacheta bomber

Jacheta Vero Moda: 184,99 lei (zoot.ro)

Pantofi casual

Este musai sa oferi o atentie deosebita tinutelor pe care le alegi pentru la scoala.

Nu spune nimeni ca nu ai voie sa porti pantofi cu toc, insa uita complet de cei cu toc inalt atunci cand mergi la cursuri si alege-i pe cei cu toc gros si mic. Sau, mai bine, opteaza pentru cei casual cu talpa groasa.

Pantofi cu platforma

Pantofi Tamaris: 279,90 lei (answear.ro)

Ghete elegante

Scoate din pantofar ghetele negre care te feresc de ploaie, dar si care iti completeaza outfit-ul elegant pe care l-ai gandit pentru azi la scoala. Mai ales daca stii ca la terminarea programului urmeaza o iesire in oras cu prietenele.

Modelul din imagine se poarta cu blugi, fusta si rochie. Alegerea este doar a ta!

Ghete negre

Ghete negre: 139 lei (depurtat.ro)

Ceas pentru ora potrivita

Nu intarzia niciodata la cursuri! Chiar daca acum ti se pare ca ai pierdut prea multi ani pe bancile scolii, la sfarsitul ei o sa iti fie dor de momentul in care suna clopotelul si iti revedeai colegii.

Citește și:

Asa ca pastreaza mereu un ceas care se potriveste stilului tau si nu intarzia nici macar la intalnirea cu cel mai dur profesor!

Ceas de mana

Ceas Timex: 240 lei (mycloset.ro)


La final, nu uita ca: "Scoala cea buna e aceea in care si scolarul invata pe profesor."... spunea Nicolae Iorga.

Sursa Foto Front page: shutterstock.com

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.