Setari Cookie-uri

Cum te imbraci la prima intalnire ca sa il cuceresti

Ca sa faci o impresie buna si sa obtii garantat alte cateva intalniri cu el, asigura-te ca la prima intalnire arati impecabil din cap pana in picioare. Si nu trebuie sa te dai prea tare peste cap, ci doar sa tii cont de cateva detalii importante legate de hainele alese.

Prima impresie conteaza si, indiferent ca vrem sau nu, aspectul fizic joaca un rol foarte important atunci cand cunosti pentru prima oara pe cineva.

Pana sa ajungeti sa impartasiti idei si sa va convingeti de ce sta ascuns in interiorul fiecaruia, trebuie sa existe acea atractie fizica.

Frumoasa esti deja, nu iti ramane decat sa alegi si hainutele potrivite care sa ii arate cat este de finuta si de eleganta. Iata ce recomandari am eu:

Rochie apricot

Cel mai important la o intalnire este sa te simti bine in pielea ta. Restul... vine de la sine.

Asadar, daca vrei sa faci o impresie buna, poarta la intalnirea cu el o rochie lejera, care sa puna in valoare feminitatea si eleganta. Sa nu lase la vedere nici prea mult, dar nici sa te acopere din cap pana in picioare.

Modelul din imagine este potrivit pentru o plimbare in aer liber si priviri timide.

Citește și:

Rochie casual apricot

Rochie casual: 97 lei (maxine.ro)

Cu umerii decupati

Daca tipul cu care urmeaza sa te intalnesti este ceva mai pretentios, iar localul unde te-a invitat este select, cu lumina ambientala, merge sa porti o rochie provocatoare.

O rochie neagra, mulata, cu umerii decupati se potriveste de minune cu o pereche de pantofi cu toc si rujul rosu. O sa fie dragoste la prima vedere... intre tine si el.

Rochie midi cu umerii decupati

Rochie midi: 194,99 lei (zoot.ro)

Fusta din dantela

O fusta dreapta, neagra, o sa atraga intotdeauna complimente. Iti evidentiaza silueta, dar si sex appea-lul.

Nu alege una lunga la prima intalnire cu baiatul pe care vrei sa il cuceresti, dar nici una prea scurta... nu vrei sa il pui pe fuga, dar nici sa isi faca o impresie gresita despre tine.

Fusta din dantela

Fusta midi: 134,99 lei (zoot.ro)

Broderie florala

Pentru personalitatile romantice, pentru plimbarile in parc si pentru scenarii desprinse din filmele de dragoste, recomand aceasta rochie superba cu broderie florala.

Citește și:

Pentru mine e suficient doar sa o privesc ca si imi zboara mintea pe meleaguri de vis, unde eu si baiatul meu urmeaza sa ne traim povestea de dragoste.

Fusta cu broderie florala

Fusta Miss Selfridge: 359,99 lei - redusa de la 449,90 lei (zoot.ro)

Jacheta tricotata

Stiu ca ai vrea ca el sa te tina in brate cand este frig sau sa iti imprumute geaca lui, dar, dat fiind faptul ca sunteti la prima intalnire, nu ar strica sa te pregatesti tu cu o jacheta care sa iti tina de cald.

Ideea este sa va simtiti bine amandoi, nu unul dintre voi sa tremure de frig si celalalt sa ii planga de mila.

Asa ca ia cu tine o jacheta casual, tricotata, si ai sa vezi ca intalnirea o sa se desfasoare cu zambetul pe buze.

Jacheta de toamna tricotata

Jacheta tricotata: 89,90 lei (bonprix.ro)

Bluza cu umerii goi

Daca vrei sa il seduci, poarta o bluza care iti dezgoleste timid umerii. Nici nu-ti dai seama ce putere de seductie au umerii tai!

Citește și:

Decolteul lasa-l pentru urmatoarele intalniri, dupa ce o sa te convingi de intentiile lui.

Bluza cu umerii goi

Bluza cu imprimeu: 84,90 lei - redusa de la 109,90 lei (answear.ro)

Bluza din material fin

Un material fin, matasos, face impresie buna in orice moment. Asa ca poarta o bluza eleganta si casual in acelasi timp, care sa te arate drept o femeie rafinata, cu bun gust... cum de altfel esti.

Nu uita sa ii adaugi 2-3 picaturi din parfumul tau preferat, care sa te readuca in mintea lui ori de cate ori simte mireasma pe strada.

Bluza cu maneci trei sferturi

Bluza Vero Moda: 99,90 lei (answear.ro)

Pantaloni skinny

Parerea mea este ca nu ar trebui sa purtam blugi rupti la prima intalnire, oricat de in voga ar fi ei. Si nici cei cu talie foarte joasa.

Pentru o prima intalnire, alege o pereche de pantaloni skinny cu talie inalta si combina-i fie cu pantofi casual, fie cu pantofi cu toc.

Pantaloni skinny albi

Pantaloni skinny: 185 lei (starshiners.ro)

Citește și:

Pantofi cu toc

Nu este nimic gresit in a purta pantofi cu toc la prima intalnire. Ai grija doar sa nu fie o intalnire cu multe ore de mers pe jos, pentru ca la final o sa te grabesti sa zici ca a fost cea mai urata experienta a ta.

Opteaza pentru o pereche de pantofi finuti cu toc gros, care se potrivesc de minune atat cu pantaloni si blugi, cat si cu fustite si rochite.

Pantofi cu toc

Pantofi negri: 99 lei (depurtat.ro)

Ghete cu decupaj

Nu rata intalnirea cu el chiar daca afara ploua si bate vantul.

Scoate din dulap ghetutele de toamna, asorteaza-le la ce tinuta doresti tu (eleganta, casual, rochie/pantaloni) si fii increzatoare in tine! O sa il cuceresti!

Ghete scurte

Ghete cu decupaj: 109 lei - reduse de la 159 lei (fashiondays.ro)


Nu uita, totusi, ca trebuie sa mergi la intalnire plina de incredere si ca de fapt el este cel care trebuie sa depuna efort sa te cucereasca, nu tu pe el. Tu deja stii ca o sa il faci sa te iubeasca!

Citește și:

Sursa Foto Front Page: shutterstock.com

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.