Setari Cookie-uri

Coloreaza-ti toamna cu incaltamintea in nuante vii!

Vrei sa fii pata de culoare din orasul tau? Adica sa fii cea care iese din tipar si, intr-o zi de toamna in care majoritatea alege sa poarte haine inchise la culoare, tu sa porti cu zambetul pe buze hainute si pantofi in nuante viu colorate. Crede-ma, o sa te simti extraordinar!

Indiferent care este culoarea ta preferata, poart-o in orice sezon!

Ca ploua, ca sunt 30 de grade afara, nu conteaza atata timp cat are capacitatea de a-ti schimba starea de spirit si a te binedispune.

Balerini roz pudrat

Rozul pudrat este una dintre culorile recomandate pentru toamna/iarna 2016-2017.

Si ma bucur foarte mult de acest lucru, pentru ca este o nuanta care calmeaza si binedispune persoana care o poarta, dar si pe cele care o privesc.

Cat despre perechea de balerini din imagine... nu cred ca mi-as mai scoate piciorusele din ei cat timp toamna ne rasfata cu temperaturi acceptabile.

Balerini roz

Balerini cu puf: 89 lei

Pantofi sport rosii

Am facut o obsesie pentru culoarea rosie. Recunosc ca nici nu am prea purtat-o, dar de cateva luni privirea mea cauta cu disperare incaltaminte rosie.

Cel mai mult ma atrag adidasii rosii, la care inca poftesc, pentru ca nu am gasit acea pereche de care sa ma indragostesc la prima vedere.

Citește și:

Dar cred ca tocmai s-a intamplat...

Adidasi rosii

Adidasi inalti: 139 lei

Pantofi casual roz

Niciodata nu mi-a suras ideea de a purta culoarea roz, insa anul asta ceva s-a intamplat.

Rozul nu mi se mai pare deloc copilaresc si dulce, ci imi ofera un sentiment placut si de incredere.

Pantofii casual din imagine, desi sunt roz, se potrivesc de minune cu un outfit office.

Pantofi casual roz

Pantofi casual: 89 lei

Pantofi cu toc rosii

Dupa cum spuneam, culoarea rosie este permanent in atentia mea, asa ca nu puteam ramane indiferenta in fata acestei perechi de pantofi cu toc.

Se potrivesc perfect cu rochia pe care urmeaza sa o imbrac luna urmatoare la nunta cumnatei mele, asa ca i-am pus deja in cosul de cumparaturi.

Pantofi cu toc rosii

Pantofi cu toc: 99 lei

Pantofi multicolori cu toc

Nu este gresit nici daca vrei sa porti o pereche de pantofi in mai multe nuante.

Spre exemplu, perechea dragalasa din imaginea alaturata prezinta incredere indiferent de locul si genul de intalnire la care te pregatesti sa mergi.

Citește și:

Pantofi cu toc multicolori

Cizme verzi

Pana sa fac o pasiune pentru culoarea mai sus mentionata, verdele era alinarea mea sufleteasca.

Mi-a placut in mod special aceasta pereche de cizme pentru nuanta frumoasa de verde, dar si pentru ca se potriveste in zilele ploioase de toamna.

Cizme de ploaie cu sireturi

Cizme inalte: 149,90 lei

Ghete bordo

Bordo este o culoare eleganta, o culoare misterioasa si provocatoare.

Poart-o la o rochie de seara, la o tinuta office, dar si in zilele obisnuite petrecute la locul de munca sau la intalnirile cu prietenii.

Ghete de toamna bordo

Ghete scurte: 119,90 lei

Adidasi galbeni

O culoare calda, linistitoare, o culoare a luminii si a vietii, galbenul nu ar trebui sa lipseasca din paleta de culori a gaderobei tale.

Sincer, de cate ori ai purtat o pereche de pantofi galbeni? Fie ca au fost balerini, pantofi cu toc sau sport.

Eu imi aduc aminte ca am avut o singura pereche de tenisi inalti de care am fost tare mandra, iar acum imi pare rau ca nu mi-am mai achizitionat una.

Citește și:

Adidasi inalti galbeni

Adidasi inalti: 89,90 lei

Ghete albastre

As putea pune pariu cu tine ca nu ai purtat niciodata o pereche de cizme sau pantofi albastri. Eu stiu sigur ca nu am purtat si ma intreb de ce?!

Albastru este o culoare atat de placuta si de linistitoare, iar aceste ghetute cu barete maro sunt atat de simpatice, incat chiar nu stiu de ce lipsesc din pantofarul meu.

Ghete de toamna albastre

Ghete de toamna: 149,90 lei


Tine cont ca o culoare iti poate schimbare starea de spirit si felul in care gandesti. Afla si care sunt culorile caracteristice zodiei tale si asteapta sa vezi influenta!

Sursa Foto Front Page: shutterstock.com

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.