Setari Cookie-uri

5 Rochii de Revelion pentru femeile plinute

Fii cea mai frumoasa de Revelion intr-o rochita potrivita pentru silueta ta

Stim ca e abia inceput de octombrie, dar mai stim ca nu e niciodata prea devreme sa-ti alegi rochia in care vei fi Belle of the Ball. Si ce party e mai important decat petrecerea anului? Exista deci un “prea devreme” pentru a alge o rochie fabuloasa pentru o ocazie speciala asa cum este noaptea de Revelion?

Noi credem ca nu. Si mai credem ca indiferent de masurile purtate, orice femeie merita sa fie – si trebuie sa fie – in centrul atentiei in noaptea de Anul Nou. Asadar, doamnelor, ce mai incolo-incoace, sa trecem peste stresul perioadei sarbatorilor, cand toata lumea e la cumparaturi, sa trecem peste agitatia magazinelor si sa facem shopping online, la cele mai bune preturi, si sa trecem peste oboseala adusa de gasirea rochiei perfecte pentru silueta femeilor cu forme:

1. Rochia pretioasa, daca mergi la o petrecere intr-un local sofisticat, este fara doar si poate lunga. Alege un model negru – ajuta si la a sculpta o silueta mai zvelta dar este si foarte eleganta. Alege un model ce urmareste liniile corpului, cu detalii chic, surprinzatoare – slit, decupaje, spate gol.

Citește și:

Rochie lunga neagra - 2890 lei

2. Daca seara de Revelion este un cocktail, intr-un restaurant, alege o rochie midi, cu croiala ladylike. Eventual alege o textura bogata, ceva care aminteste de brocart sau o dantela eleganta. Aceasta croiala iti permite sa te misti, sa socializezi, sa dansezi si este extrem de flatanta.

Rochie midi - 2190 lei

3. Daca Anul Nou te va prinde in club, pe ringul de dans, atunci ai nevoie de o rochie fluida, ampla, ce permite miscarea. Te sfatuim sa alegi o rochie tip-capa. Un model cu drapaj sau asimetrie ajuta si mai mult silueta iar o culoare tare te va face atractia serii.

Rochie fluida - 89,90 lei

4. Pentru petrecerea de Revelion care se intampla alaturi de colegii de munca, te sfatuim sa alegi o rochie feminina, simpla dar eleganta. Un model fluid, intr-o nuanta neutra, cu mici detalii atragatoare – aplicatii de dantela sau broderie tip macrame – te poate face motivul pentru care toti vor intoarce capul dupa tine.

Citește și:

Rochie cu broderie - 274,99 lei

5. Pentru un party in doi, la restaurant sau in intimitatea casei voastre, ori poate la o cabana la munte, iti recomandam desigur sa te imbraci deosebit. Dar si confortabil, asa ca evita rochiile in care te misti greoi, alege o croiala feminina (poate chiar princess) si taieturile sexy.

Rochie deosebita - 312 lei

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.