Setari Cookie-uri

Se poarta bocancii!

Iarna asta nu te da inlaturi de la purtatul bocancilor chiar daca urmeaza sa iti petreci intreaga zi la birou sau se anunta a fi una incarcata cu plimbari si alergaturi dintr-o parte in cealalta a orasului. Bocancii sunt din nou in trend... sau, mai bine spus, nu s-au demodat niciodata!

Asa cum spune si Delia, "as vrea zapada de 3 metri, cazemata kilometri" si o pereche de bocanci care sa ma tina in aer liber ore intregi ca sa ma pot bucura de iarna.

Bocanci pentru toate gusturile

S-ar putea sa constati, asa cum mi se intampla si mie in unele cazuri, ca bocancii maro, albastri, rosii sau orice alta culoare sunt mult mai placuti la vedere decat cei negri.

Recomandarea mea este sa pastrezi o pereche neagra pentru zilele in care esti nevoita sa porti o combinatie vestimentata elegante, iar pentru o zi normala sa porti bocanci colorati, pentru un look chic.

Bocanci

Bocanci cu lant: 79 lei

Bocanci din piele: 269 lei

Bocanci imblaniti: 95 lei

Bocanci unisex

Bocancii sunt, in cele mai multe cazuri, unisex. Dar cui ii pasa sa vada un barbat incaltat cu o pereche asemanatoare in conditiile in care noi femeile ne dam in vant dupa articolele vestimentare masculine?!

Citește și:

Iata trei perechi de bocanci pentru care poti opta atunci cand vrei sa te asortezi cu iubitul tau.

Bocanci

Bocanci cu insertii decorative: 59,93 lei

Bocanci din piele ecologica: 59,93 lei

Bocanci unisex negri: 50,93 lei

Bocanci ieftini din piele naturala

Alege intotdeauna sa porti incaltaminte in care te simti comod si care este de calitate.

Bocancii sunt printre putinele articole care se degradeaza foarte greu, dar si care nu se demodeaza. Am ales pentru tine trei perechi simpatice din piele naturala la un pret extrem de ieftin.

Bocanci

Bocanci din piele: 148 lei

Bocanci inalti: 189 lei

Bocanci maro deschis: 148 lei

Bocanci tip ghete

Sau ghete tip bocanci... e alegerea ta cum vrei sa le spui, ideea este ca le poti asorta dupa pofta inimii atat la o tinuta casual, cat si una ceva mai eleganta.

Si mai important este faptul ca iti pastreaza feminitatea si te ajuta sa te simti bine in pielea ta indiferent de locul in care te vei afla si de oamenii care te privesc.

Citește și:

Bocanci

Bocanci Tamaris: 438,99 lei

Bocanci verde auriu: 429,95 lei


Acestea sunt doar cateva din multimea de modele de bocanci pusa la dispozitie de magazinele online. Cauta-i pe cei care se potrivesc cei mai bine cu stilul tau si poarta-i cu mandrie!

Sursa Foto Front Page: shutterstock.com

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.